Toiduklubi: Veel lihtsamad spagetid

Määratlemata 3 Replies

spagetid-kuuslauguga-1Spagetid küüslaugu ja peterselliga

Ostsin endale Itaalia köögi kokaraamatu ning leidsin sealt veel lihtsama retsepti spagettide valmistamiseks, kui seda on penne all’arrabbiata. Ning kusjuures, elasin neist terve nädalavahetuse, nii et olid hääd küll!

Vaja läheb: 5 küüslauguküünt, oliiviõli (korralikult), peotäis värsket peterselli, spagette

Valmistamine: Pane spagetid vette keema. Puhasta ja purusta küüslauguküüned umbes kuue supilusikatäie sisse oliiviõlisse. Kuumuta, kuni need on kuldkollased – ära kõrbema lase, muidu minevat kibedaks (mul pole seda küll juhtunud). Haki petersell, viska ka see pannile. Maitsesta soola ja värskelt purustatud pipraga. Kui pasta on peaaegu al dente, kurna ning lisa pannile ning prae kogu kupatust veel paar minutit. Valmis!

Mulle jäi küll mulje, et väga hästi oleks mekkinud juurde ka sojakaste, aga just sai otsa, nii et ma ei saanudki katsetada. Aga proovi sina järele!

3 thoughts on “Toiduklubi: Veel lihtsamad spagetid

  1. heta

    Mina olen ka sellise retsepti järgi spagette teinud, aga ma panin sinna kusagil 700-800 ml rasvavaba piima ja natuke mozzarellat ka lisaks. Ja küüslaugule lisaks veel ühe keskmise suure sibula (punase) Väga hea tuli igatahes. Oled Sa proovinud ehk piima ja sibula lisamist?

    1. daki Post author

      Sellele retseptile mitte, ma proovisin leida kõige lihtsama ja vähimate koostisosadega. Aga! Ma kindlasti nüüd proovin, ma olengi koore-piimakastmeid väga vähe teinud, nüüd hakkan nendega katsetama. Aitäh!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.