varasemad sünnipäevapaanikad

Määratlemata Leave a reply

Jah, nii nagu ma arvasin, olen ma igal aastal korraks saanud sünnipäevapaanika. Surfasin vanades postides ja vaatasin, mida mu haige aju on kokku genereerinud.

12.02.2007

Öösel helistasin Birxile ja küsisin, kas on tõsi, et vananedes lähevad häbemekarvad halliks. Ta vastas mulle imestunult, et muidugi lähevad, kas ma siis «Seksi ja linna» ei vaata või. Tundsin hetkeks muret oma vanuse pärast aga pool tundi hiljem juba mõtlesin, et märksa vahvam oleks olla 24. 23 on ikka tegelikult täiesti mitte midagi ütlev number. Aga võib-olla lithsalt mulle meeldivad paarisarvud. 25 ma ka ei tahaks olla. Parem siis juba 26.

12.02.2005

kokkuvõte. ma olen tüdinenud oma sünnipäeval masendumisest juba. ausalt. aga ma ei oska seda ära ajada.
ja teine asi, millest ma tüdinenud olen ka. sünnipäevahommikul üksi ärkamisest ja -õhtul üksi magama minemisest.

Aga Killersil on uus video väljas, “Spaceman”. Ja ma ei suuda ära otsustada, mida oma õhtuga pihta hakata. Hurjuhh!

Spaceman

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.