wtf of the day

Määratlemata 4 kommentaari

Unes nägin, et Epp helistas Elijah Wood’ile ja me arutasime, kas peaks hääldama elaiah või elaidža ja ma väitsin, et viimast moodi, sest ma just olin ühes filmis näinud, et elaidža öeldakse.

Wood aga ei võtnud telefoni ja nii jäigi Epul tema raamat välja andmata.

Aa, ja siis ma nägin veel, et Kroku on üldse mees, kes korraldas Kuressaares mingi orienteerumismängu, kuhu Inimene läks, aga mind ei viitsitud kaasa võtta, sest ma ei jõua joosta nii kiiresti kui vaja on.

Mees-Kroku oli aga hoopis autoga ja nad jätsid mind ikkagi maha. Bastards.

4 thoughts on “wtf of the day

  1. Eppppp

    Mina nägin täna öösel unes, et läksime pulma, ku Robinson Allan (Malaisia telesaatest) abiellus Evelin Ilvesega. Igasugu huvitavaid inimesi oli seal, narmendavate teksadega boheemlased ja mustade ülikondadega poliitikud.

  2. andry

    Ei noh, kadedaks teeb, te uneelu on huvitavam kui päriselu. Mina nägin hommikul tähelaeva ETVs Edgarist, kus Vilja nina väga armsasti läikis ja Edgari lapselapsed kogusid marke ja märke. Need kaks olid ka ainsad huvitavad asjad selle unenäoliselt hellas ja ärnas saates ühes tundelisemast ja suuremeelsemat ning omakasupüüdmastust tegelasest meie poliitilises argipäevaelöus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.