Jäneseuru päev ehk muuda päevaks oma blogimisstiili

Määratlemata 1 Reply

27. jaanuaril on Lewis Carrolli sünnipäev, teate ju küll, tema kirjutas “Alice Imedemaal” raamatu. Selleks puhuks toimub blogijate hulgas ülemaailmne “Jäneseuru päev”, mille käigus kutsutakse blogijaid üles muutma päevaks oma blogimisstiili muutma. Lähemalt kirjutab BoingBoing. Iseenesest on põnev väljakutse, lasta oma kujutlusvõimel lennata. Ei tea, kas eestlased ka sellise asjaga kaasa tulevad? Mina igatahes püüan. Olen alati Alice’iga kummalist hingesugulust tundnud.

One thought on “Jäneseuru päev ehk muuda päevaks oma blogimisstiili

  1. Pingback: Blogi teisiti! » Aarne bloog

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.