ja halva seksi auhind läheb…

Määratlemata 1 Reply

Tema tukslev mehelikkus otsis oma sissepääsu temakese õrnade roosilehtede vahele…

Teate küll neid naistekaid, kus seksi on kujutatud erinevate kummaliste ja sageli õudustäratavate metafooridega? Nonii, tuleb välja, et väljamaal jagatakse sellise asja eest isegi auhindu. Täpsemalt öeldes Bad Sex in Fiction nimelist auhinda.

Guardian kirjutab, et sel aastal sai auhinna kirjanik Rachel Johnson, võttes auväärse koha sellise seltskonna hulgas nagu Norman Mailer, Thomas Wolfe. Johnson märgiti ära, kuna tema metafoorid ja eufemismid olid eriliselt halvad ja kuidagi väga loomadega seotud. Elutöö auhind halva seksi kujutamise eest anti aga John Updike’ile.

Mõned mu lemmikõudused võistluselt:

  • a moth caught inside a lampshade (Johnson, viide õrnadele sõrmedele)
  • a cat lapping up a dish of cream so as not to miss a single drop (Johnson, viide keelele)
  • soft as a coil of excrement (Mailer, viide peenisele)

Ja seal artiklis on veel värvikas lõik elutöö auhinna laureaadi Updike’i teosest, kus ta kujutab oraalseksi.

Johnson ise on aga auhinna ja tähelepanu üle suhteliselt õnnelik. Ja samas, kui sind ikka pannakse samasse ritta Maileri, Wolfe’i ja Updike’iga, ükskõik, mis põhjusel, siis tuleb ju rahul olla, kas pole.

One thought on “ja halva seksi auhind läheb…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.