seitsme jalaga ämblik müügiks kümne tonniga

Määratlemata Leave a reply

Paljud teist on ilmselt kuulnud või lugenud seitsme jalaga ämblikust ehk siis lugu sellest, kuidas David Thorne’i arve oli 233.95 dollariga miinustes ja ta laenunõudjale raha asemel (mida tal polnud) saatis hoopis unikaalse joonistuse ämblikust. Kahjuks laenunõudja ämblikuga siiski ei leppinud (mille peale David selle tagasi nõudis) ning David pani lõpuks veebis tiirelnud ja kuulsaks saanud ämbliku eBays müüki.

Ta müüs selle maha 10 000 dollariga. Jääb veel raha ülegi selle arve tasumisest.

Oleks krt ise selle peale tulnud, mul on nii palju maksmata arveid (sest pangad on otsustanud mu niigi raske elu veel raskemaks teha tõmmates kõik kontod mul umbes 20 000ga miinustesse, et ma ÜLDSE midagi maksta ei saaks. Iialgi. Kuhugi. V*ttu.)

Aga see selleks. Allpool siis kuulsaks saanud kirjavahetus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.