Boyzone’i Stephen tuli kapist välja!

Määratlemata 1 Reply

Jälle üks sammuke ausale meelelahutusele lähemale (aususe all pean silmas muidugi seda, et suur hulk meelelahutusbisnises olijaid peavad kapis olema, sest kuvandi kohaselt müüvad nad paremini heterotena). Iiri poistebändi Boyzone’i Stephen Gately tuli bändi (mäletate veel seda 90ndate boybandi, kust sai tuule tiibadesse Ronan Keating) uues videos “Better” avalikult kapist välja. Tõsi, avalikult tunnistas ta oma sättumust juba millalgi 90ndate lõpus, kuid siiski!

Täitsa nummi lugu on ka.

One thought on “Boyzone’i Stephen tuli kapist välja!

  1. Jaanika

    Fuih, armastus 🙂

    Lapsena kuulasin poistebände. Nüüd julgen jälle kuulata. Päris nunnu laul on jah, eriti mu praeguse meeleoluga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.