arvutijamade jäävuse seadus

Määratlemata 3 kommentaari

Arvutijamad ei teki ega kao, vaid muunduvad ühest vormist teise.

Seadus lahtisõnastatuna: ehk siis, kui on internet, pole arvutit. Kui on arvuti, pole internetti. Kui on arvuti, siis see ei ühildu ühegi tasuta pakutava wifivõrguga. Vuhuu, i say, vuhuu.

Telefonijamade jäävuse seadus on suht sarnane. Alles see oli, kui ma oma pikka aega teeninud klapitelefoni käigukangi vahele rammisin, nii et klapp küljest väändus. Nüüd siis on teisel, veel välja ostmata telefonil nupud läinud, sest need jäid liugklapi taha kinni.

Ja seadus on veel selline, et kui sa ei saa välja helistada, siis inimesed a) kirjutavad sulle e-kirju (aga arvutijamade jäävuse seadus takistab nendeni jõudmast) ja b) helistavad, aga sa ei kuule, kuigi telefon on lärmi-oleku peale seatud. Müstiline! Hakka või uskuma Lilitis kirjutatut, et tehnika võtab omaniku näo ja hakkab talle sitta keerama.

3 thoughts on “arvutijamade jäävuse seadus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.