käid korra maal ja maailm on hukas

Määratlemata 5 kommentaari

No ausõna, maivõi! Käid korra maal, isegi hing täis aetud ühe teatud [kustutatud turvapõhjustel]… khm, inimese peale, lisaks ootad juba kuu aega üht päästvat honorari, mida ei tule ja ei tule ja arve on nii miinustes, et paha hakkab kui sellele mõelda (ja siis tuleb ainult B-ga kokku lüüa ja öelda: “Majandusliku sõltumatuse terviseks, heihoo!” ja kibedalt naerda) ja lööd lahti riideri ja tra küll, võtab nii vanduma, et maailm on debiilikuid täis.

Ma armastan Eestimaad ja eestlasi ja mulle meeldiks, et me välja ei sureks (aga samas on maailmas way too much inimesi ja ma usun, et loodus teeb omad valikud), aga no see idee on ikka lausrumalus.

Eriti haige, kui selle maksu tõttu hakkab igasuguseid samasuguseid pooletoobiseid “armastavaid isasid” juurde tekkima.

Eelistagem kvaliteeti kvantiteedile, ütleks pigem.

Ja pakun ühtlasi välja, et järgmisena võiks maksustada kõik mehed, kelle riistad on alla 5 sentimeetri pikkused, kõik naised, kellel pole vähemalt B-korv, kõik vanaemad, kes ei oska teha häid pannkooke ja kõik koerad, kes ei oska käskluse “Köögist välja” peale ennast maha istutada.

…Porisedes vanni ära.

5 thoughts on “käid korra maal ja maailm on hukas

 1. K

  Jeesus mariia ja apostlid.
  Kui tahab maksu, siis tehku siuke, et maksab see, kes pole sünnitanud, sh kõik mehed.
  Mitte nii, et üksikemad kasvatavad lastekarja, sest mingid suvalised tillid ei taha maksu maksta.

  Muidugi ei maksa sellist ilmselgelt alzheimeri-hoos kirjutatud asja üldse vist väga südamesse võtta…

  Seda järgmist 5 cm maksu toetan kahe käega.
  Kleeps tuleks ka kleepida otsa ette selle maksu maksjatele 🙂

 2. daki Post author

  Hahahaa, või siis ikka tätoveering otsa ette, nagu see Oru Kodu tegi. See oleks ideaalne!

  Ma natuke aeg hiljem mõtlesin jah, et ju ikka seniilsusega on, mis juba koputab. Ja suur kadedus, eksju, et pole ise reisida saanud ja noorus jäi elamata. Teisalt – sel ajal ju ei saanudki eriti reisida ja lapsed nüüd selles küll süüdi pole. Või siis inimesed, kes ei taha/saa/valivad mitte saada lapsi.

 3. Inga

  A kas tead, kui mina kunagi noorest peast tööle hakkasin, siis me pidimegi lastetusmaksu maksma. See oli siis nii umbes…(v6tab s6rmed ja varbad appi)… 24 aastat tagasi, kaunil n6ukogudeajal. Ei teagi kuhu see papp laekus…
  Ja praegusel ajal on ju lastega vanematel tulumaksusoodustused – seega siis lasteta inimestel neid soodustusi pole ja maksavadki rohkem tulumaksu. Nii et tegelikult on karistus (v6i boonuse puudumine) juba olemas.

 4. daki Post author

  Mulle meenub häguselt, et Hiinas on ju midagi sarnast. Seal peavad aga maksma vastupidi need, kellel on üle ühe lapse. Ikka väga karmid on asjad seal maal ja kunas meil on vastupidine probleem, siis üritatakse sisse tuua Hiina meetodeid.

  Meenub ka väljend Hiina piin…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.