Mehed! Mida te mõtlete?!

Määratlemata 7 Replies

Oprahi ajakirjas (July 2008, lk 172) anti meestele sõna, et nad selgitaksid naistele ära, miks nad kunagi ei pane tähele, kui meil on uus soeng and what’s up with the road rage. Kõige rohkem meeldis mulle aga Esquire’i peatoimetaja David Grangeri vastus.

What do you like about us?

Oh, Jesus. We love it when you sit down on the side of the bed and kiss us for no reason. We can’t get over that. We love it when you ask us for advice on something that really matters to you. We love the way you smell. We love the way you smell right after you finish exercising. We love the way you look just before you wake up in the morning. We love it when you argue with us about something – movies, sports, politics – that really doesn’t matter. We love the way you fill a silence at a dinner party and we love the way you give us guidence when it comes to our mothers. We love the way you look when you’re half-dressed or half-undressed. We love your certainty even when you’re sure we’re wrong. And we love your hair.

Kõlab nagu õpetus, kuidas hästi armastada, kas pole?

Mehed, ootan teie seisukohti. Mis teile veel meie juures meeldib või äkki on Granger millegagi puusse pannud?

7 thoughts on “Mehed! Mida te mõtlete?!

 1. kaur

  Mulle meeldib, et sa loed Oprah ajakirja, misiganes see ka ei oleks.

  Aga uus soeng, eh, naised muudavad oma välimust kogu aeg, päevast päeva ja hommikust õhtuni, see käib nagu naise juurde. Ja push-up rinnahoidja muudab (mehe jaoks) naise välimust kindlasti rohkem kui paar uutvärvi salku.

  Kas peaks kõikidele muudatustele kohe ja positiivselt reageerima – see on juba omaette küsimus.

 2. daki Post author

  Mari, minu meelest on ka hirmus nunnu:)

  Ja Kaur, sul võib täitsa õigus olla. (Oprahi ajakiri on see, mis on suure O-tähega ajakirjariiulis ja peal on Oprah Winfrey. See on üks killuke selle naise loodud suurest impeeriumist… aga täitsa huvitav oli.) Et juba igal hommikul me joonistame näo teistmoodi pähe… Riideid on meil ka kõiksuguseid… Muide, selle juusteteema kohta vastas Granger: “Well, yeah. You’ll just have to learn to deal with it [us not noticing your new hair].” Mis on ka päris hästi öeldud:)

 3. onu george

  Meie jaoks olete Te alati ilusad. Vahest sellepärast Me ei ütle Teile igapäevasel või kuiselt, et Te olete ilusad. Sellepärast Me ei märka alati ka igat muutust naiste juures ja kui see peaks olema Meie jaoks negatiivne muutus siis Me jätame selle enda teada. Meeldivad teie vormid, naer, kallistused ja suudlused eriti kui need tulevad ootamatult. jne. jne. jne….

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.