Ilusat fotograafiat: The Ones We Love

Määratlemata 1 Reply

Minge vaadake lehele The Ones We Love. Tegu on projektiga, kus on palutud inimestel saata kuus pilti oma kallist inimesest. Et pilte näha, klikkige “photographers”, eelneb väike käsitsikirjutatud sissejuhatus, mis ütleb, kes ja miks. Kaunis. Väga kaunis. Näiteks “John and Yoko aint got nothing on us” või “She’s my everything” või “We are insane and we love one another” ja Eesti tütarlapse Anna-Liisa Liiveri “He’s my charming electromagnetic boyfriend”.

Täpselt õige asi, mida sellise äikeseilmaga imetleda…

Üks mu lemmikuid: Alexei Belozerov.

One thought on “Ilusat fotograafiat: The Ones We Love

  1. Pingback: the last parade on ann st. « Ecsperiment

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.