halva karma nädal

Määratlemata 10 Replies

Kõik, mis on saanud sel nädalal halvasti minna, on ka läinud. Õigemini, Murphy seadus ütleb, et alati saaks minna veel hullemini, aga ma parem ei hakka ette kujutama, mis oleks VEEL hullem kui see nädal.

Masendav. Masendav.

Detailidesse laskumata võin hoiatada, et noored parmud on sama värdjad kui vanad parmud; Karlova siiski ON geto (autosignalisatsioon kuluks ära); autod üldse on kurjast (ärge sõitke, kuni veel elate); tehnika on ka kurjast (eriti arvutid, mis minu läheduses lakkavad töötamast); ja kui sa arvad, et su suhted on korras, siis ma soovin sulle väikese kadedusnoodiga hääles õnne – absoluutselt ühelgi inimesel, keda mina tunnen, ei ole suhted korras.

Mul pole tükk aega niimoodi mast maas olnud.

Over and out ja homse juures on vähemalt üks hea asi (no paljude muude heade juures) – siis on vähemalt käega katsutav sitt, mille vastu saame me midagi ära teha. Ülejäänud sitt, milles praegu sumbata tuleb, vaat sellega nii lihtne kahjuks pole…

10 thoughts on “halva karma nädal

 1. H

  got to raise my hand. ma ka täna veendusin, et Karlova on geto. ja ma olen siin vaid mõni nädal elanud. võttis vist isegi kaua aega?

 2. daki Post author

  😀 kuidas geto end sulle ilmutas?
  tead, ma ütlen ausalt. et siin elatud… (arvutan) 15 aasta jooksul on geto end mulle ilmutanud (minu vastu vihaselt end ilmutanud ja mulle liiga teinud) võibolla ainult kahel korral, mida lugeda tõsiseks.

  ülejäänud korrad on ta olnud tegelikult hea. aga ilmselt ta peab vahepeal meelde tuletama, et me ei tohi valvsust kaotada.

 3. Helena

  geto ilmutas end nii, et lisaks tavapärastele düüdidele (üks käib juba mitmendat päeva ringi valge plaaster näos ja on vist uhke selle üle) ja bomžidele oli üks keiss, kus üks poolasotsiaal nüpeldas oma koera ja sidus ta aiaposti külge, et samal ajal ise prügikasti revideerida. krt, see on selline pooleldi geto, poolelgi agulivärk. või ongi geto aguli uusaegne nimetus?
  igatahes ma seletasin oma puudulikus vene keeles, et koera lüüa ei tohi, mille peale ta lõugas, et “minu koer! maja sabaka!”. Koer ei olnud igatahes normaalne koer, sest normaalne koer ei käi ringi maadligi, pooleldi roomates…

  a muidu on Karlova täitsa kodune aguligeto :D, teistsugune kui Tähtvere, aga mitte liiga teistsugune.

 4. daki Post author

  nojah, see on alati hirmus, kui inimesed loomadele viga teevad. seda ei suuda ma taluda.

  aga geto ju tähendas alguses siiski juutidelinnaosa, agul lihtsalt vaestelinnakut. minu jaoks on need teistsuguse tähendusega – agulimajad on küll kiunagi olnud vaeste inimeste majad, aga ei pea seda ilmtingimata olema praegu, lihtsalt ilusad puumajad. ja geto on rohkem viitega kuritegelikule.

 5. Pingback: For the popularity of blogs...

 6. daki Post author

  nii mulgi:) ei ole see asi mitte nii hull, kui näib. peaks uurima, kas kuritegevuse tase on nt annelinnas suurem. aga tartu nii väike, et ei teagi, kas nii uuritakse ja statistikat tehakse üldse…

 7. daki Post author

  meil pole isegi karlova politseijaoskonda enam, kunagi oli tähe tänavas. nüüd seal elumaja:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.