asi, millega kindlasti tegeleda enne lõunat…

Määratlemata 2 Replies

1. Are there any weird “food rules” you have? Feel free to list as many as you like.

Mul on selline “food rule”, et ma ei taha eriti, et keegi teeks suitsu, kui mina söön. Õnneks nüüd enam ei tohi suitsetada kohvikutes. Ja reeglina ei oska ma teha magedaid asju, ega ühte asja samamoodi kaks korda järjest. Ja ma ei oska teha pannkooke, munapraadimise olen peaaegu selgeks saanud. Ahjaa. Ja ma ei maitse toitu kunagi enne, kui see on valmis saanud. (Ma tean, et ilmselt vist võiks… Aga mulle meeldib meeldivalt üllatuda:)

2. When you were growing up, what ONE thing did your parents always remind you of, when it came to meal time (or cooking)?

Lisaks kätepesemisele tuletati alati meelde, et ei tohi küünarnukke lauale panna, kui sööd. Sellest ei saa ma senimaani aru, et miks?

3. Is there anyone you know whose food you won’t eat (for one reason or another)?

Ega ei tule küll sellist inimest pähe.

4. Is there anything you “specialize” in cooking, that people actually ask for?

Ma tean, et ma olen suutnud oma ema viia täiesti sõltuvusse oma kalasupist:)

5. When you were growing up, what one meal do you remember as being your favorite?

Boršisupp maitses mulle hullupööra. Laupäevahommikused kuumad juustusaiad. Kotletid. Vanaema pannkoogid mustsõstramoosiga.

6. Today, what is your IDEAL meal?

Ma mõtlesin, et teeks lahtist pirukat à la Tanel Veenre, aga ma mõtlen veel…

2 thoughts on “asi, millega kindlasti tegeleda enne lõunat…

  1. Vassilissa

    ma kohe hoogsalt mõtlesin, et haaran ka selle küsimustiku… aga siis ma põgusalt pilguga siit üle libistades, avastasin, et mu vastused oleks igavamast-igavamad. mul pole erilisi reegeleid, mu vanemad ei öeldnud midagi eriti, pole ka kedagi, kelle sööke ma ei sööks… ja nii edasi.

    vähemalt läks mul kõht sellest söögi jutust ikka mehiselt tühjaks… saaks nüüd koju kokkama!

  2. daki Post author

    😀
    ära muretse, mul on praegu küsimustike otsimise hoog peal, küll tuleb midagi ka sulle õige pea…:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.