5 asja, mida ma oman

Määratlemata 13 Replies

Name a CD you own that no one else on your friends list does.

Ma olen päris kindel, et kellelgi pole Take Thati plaati “Never Forget – The Ultimate Collection”. Ja siis, ma usun, pole ka kellelgi Dahlingu ega Mika plaate.

Name a book you own that no one else on your friends list does.

Ma ei tea, milline on see “friends list”, mida silmas peetakse, aga ma olen päris kindel, et kellelgi pole neid kokaraamatuid, mis ma Bordersist ostsin. Või siis Hunter S. Thompsoni “Fear and Loathing in Las Vegas”.

Name a movie you own on DVD/VHS/whatever that no one else on your friends list does.

“Saw II”

Name a place that you have visited that no one else on your friends list has.

Ee… Brüssel vist.

Name a piece of technology or any sort of tool you own that you think no one else on your friends list has.

iPod nano:) Ja muidugi, diktofoni ka mu sõpradel pole.

13 thoughts on “5 asja, mida ma oman

 1. v.

  Ma vist olen rohkem tuttav kui sõber, seega võin listi rikkumata öelda, et mul on Mika plaat ja Brüsselis olen suisa mitu korda käinud. 🙂

 2. daki Post author

  millie!!!!! sa rikkusid… oot, misasja? carla bruni-sarkozy plaat? miuke see on?

  v., mul on hea meel, mika plaat on armas ja rõõmsavärviline:)

 3. v.

  Kusjuures minu oma on veel eriti kihvt, kuna ostsin selle Taiwanis, seega on seal suur osa tekstist hieroglüüfiline. 😀

 4. millie

  babe, carla bruni-sarkozy plaat on sellest ajast, kui ta oli veel carla bruni ja suitsetas sigarette ja laulis seksikalt käheda häälega prantsuse keeles seksikalt natuke mööda ja ameles plaadi vahelehel oma kitarriga. vot.

 5. Pingback: viis asja « Life is wasted on the living

 6. Leeloo

  Ähh… “friends list” ei tähenda mingit tutvusringkonda ega sõprade ringi. LiveJournalis, kust see küsimustik tõenäoliselt pärit on, on igal kasutajal oma “friends list”, kuhu saab teisi blogijaid lisada, et näha nende postitusi oma “friends page’il”, näidata neile oma postitusi nende “friends page’il” ja mängida kõiki neid “Who on your friends list you are most likely to fall in love with?” ja “Name a CD you own that no one else on your friends list does.” mänge.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.