For sale: baby shoes. Never worn.

Määratlemata Leave a reply

6

Sattusin läbi kellegi (enam ei mäleta, kelle, sry) blogi Telegraphi artiklile “A life in six words? Fantastic!”. See on mul nüüd siin mitu aega lahti olnud, ma olen seda mitu korda lugenud ja mõtteid veeretanud.

Lugege. Mis mõtteid teile teiste inimeste elud kuues sõnas pähe toovad? Mõneti saab võrrelda saidiga One Sentence, mille laused sageli ei intrigeeri, kuid vahete-vahel satub sinna sekka midagi sellist, mis paneb peas Loo jooksma. Loo suure tähega.

Selles mõttes on elu kuues lauses mitu korda tähenduslikum, juba eesmärk on selline – olla tähenduslik. Nagu Hemingway, kellest antud projekt ka inspireeritud on, kunagi kihlveo peale kuue sõnaga lühijutu kirjutas: “For sale: baby shoes. Never worn.”

Mõned…

Sometimes God wants the dishwasher’s job.

I lied, I loved, I birthed.

Fundamentally flawed man seeks perfect woman

Bombs, Mines, only two lives left

My sex change was a mistake

World: seen enough to dislike it.

over think, buy more, be safe

Still laughing, living and loving until.

Nurse –
Banged head
Medications
cause hallucinations

Minu elu kuue sõnaga? That’s a tough one… Võib-olla… Vigu kokku lugeda ei ole võimalik.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.