Mila sai esimesest septembrinädalast kusagilt nohu, andis selle lahkelt ka mulle ning lõppeks tundub tal olevat palju parem kui mul, kes ma haiguse ikka avasüli vastu võtsin. Siin on nädal senini numbrites:

 • 2734 meetrit täisnuusatud nuuskarätti
 • 2 praktiliselt unetut ööd (siinkohal süüdistan lisaks ka täiskuud)
 • 16 osa Mary Tyler Moore Showd
 • 3 edasilükatud kohtumist
 • 1 puudutud loeng
 • 1 otsustatud magistritöö teema (aajee!)
 • ja 1 magistritöö seminar, mille käigus ma võibolla nakatasin
 • kolme inimest
 • aga loodan, et neid inimesi on siiski 0
 • 3 tundi ühistranspordis
 • 45 minutit teetööde taga
 • kusjuures linnas käisin ainult 1 päeva, eile
 • 1 artikkel
 • 1 kolumn
 • ja 1 kolumn täna veel vaja teha
 • ja 1 artikkel ka ju veel vaja teha
 • 0 trennipäeva
 • 37,4 palavikku
 • 567 ühikut peavalu
 • 12 357 köhahoogu iiveldamiseni
 • 1 paar kingi, mis tuleb pärast eilset vihmas trippimist ära visata, mis omakorda põhjustasid
 • 1 paari põlvedeni märgi pükse
 • ja 1 paari külmetavaid jalakesi, mis kindlasti aitasid terveks saamisele
 • kaasa -200 protsenti
 • 1 korra nägin unes Stingi ja muuhulgas oli aastavahetus ja muuhulgas oli mul Päris Oma Kodu
 • 17 korda olen tahtnud lihtsalt nutma hakata, aga kuna ma olen Strong Independent Woman (icic), olen seda siiski teinud vaid
 • 1 korra

Tahaks normaalset elu, aga kes teab, äkki ma ei oskakski sellega midagi pihta hakata. Kuidas saab elada nii, et ei peagi iga asja hullumeelselt rongiaegade järgi sättima? Kuidas saab elada nii, et võid vabalt sättida peaaegu suvaaegadele kohtumisi, sest kui jääbki aega üle, on sul kuhugi minna (koju, kontorisse) ja sa ei peagi 4 tundi tühja linna peal passima? Kuidas saab elada nii, et sa jõuad koju ENNE KELLA KÜMMET ÕHTUL? Ahjaa, saab ju küll, kui on lühike koolipäev, mis lõppeb enne seitset.

Kiun lõppenud, hakkas natuke kergem küll. Tänan tähelepanu eest. Ärge haigeks jääge!