Kuumal päeval Emajõe ääres

Läbi fotosilma 43 kommentaari

Galeriipilte näeb suuremalt, kui neil klikkida.

Nii, aga nüüd üllatus ka! Selleks ei ole teps mitte teadaanne, et ma olen rase (sest ma ei ole) (kuigi ma lugesin Mallu rasedaraamatut just) (ja ehmatasin sellega Lemmiku sutt ära), vaid hoopis see, et tore fotograaf Mario Mesi on nimelt ühele Dakiblogi lugejale välja pannud samasuguse fotosessiooni Tartus! Või siis võib ka valida fotosessiooni stuudios, see on tal ka olemas.

Selleks, et loosimises osaleda, tuleb sul kirjutada selle postituse kommentaaridesse, mis on kõige lahedam asi, mis sinuga sel suvel senini juhtunud on, laikida Dakiblogi Facebooki-külge ja Mario Mesi Photography Facebooki-külge ja juba nädala pärast, 15. juulil, ma fotosessiooni välja loosingi!

loos

43 thoughts on “Kuumal päeval Emajõe ääres

  1. Riin

    Jube keeruline ülesanne 😀
    Kõige lahedam on ehk see, et ma saan suve nautida koos oma tutika tite ja kahe kohati väga pöörase poisiga 🙂 Igas päevas on midagi lahedat või siis hulluksajavat 😛

  2. Zippy

    Nii kenad pildid 🙂
    Parim selle suve jooksul on see, mida arvasin kõige igavama olevat: et saan rahulikult Eestis olla. Ei reisi küll kuskile kaugele, aga oi kui mõnus on uusi kohti Eestis avastada! Taasleitud rõõm 🙂

  3. tiia

    Kõige lahedam asi…. ei oskagi ühte kindlat asja välja tuua. Äge on see, et noor kurepaar tegi meie hoovi pesa ja nüüdseks on ka järelkasv olemas. Kodus toimuvad ehitustööd on täiesti graafikus ja isiklik elu on ka ilus. Mis veel tahta 🙂

  4. Triin

    Kõige lahedam asi, mis sel üürikesel suvel on toimunud – püüdsin esimest korda kala ja sain kohe ühe päris korraliku haugi kätte 🙂
    Ilusat suve 🙂

  5. Marion

    Mis on kõige lahedam asi, mis minuga sel suvel seninini juhtunud?
    Sellele küsimusele pole õiget vastust. Miks? Väga lihtne – meie suvi on kahjuks nii lühikene, seega ma naudin igat viimset kui hetke!

    Iga päev, iga situatsioon, emotsioon pakub meie hingele midagi! Olgu see siis positiivne või mõnel juhul ka negatiivne.

    Üritan elu elada nii, et iga päev ning hetk oleks minu jaoks eriline ja lahe!

    Soovin kõikidele imeilusat päikesepaistelist suve jätku!

    1. Ellu

      Suvi ongi selleks,et iga pisemadki hetke nautida 🙂 Mul on nii hea meel,et mind ümbritsevad toredad sõbrad. Neid on küll vähe aga nad on tõelised sõbrad- nii heas kui halvas olukorras on nad olemas 🙂 Minu üks kauaaegne meessoost sõber võiks olla mulle elukaaslane. Aga ma pole suutnud selles suhtes areneda nii kaugele. Paljud küsivad miks? Minu hirmuks on luua uus lähisuhe ,mis võib taaskord puruneda… olles ükslord valusalt kõrvetada saanud,siis teinekord oled ettevaatlikum-selline olen mina 🙂 Kõige kummalisem ongi see,et ta on ikkagi minu jaoks olemas igas olukorras- kõik mehekätt vajavad tööd aitab mul ära teha. Selle jutuga tahtsin jõuda selleni,et see suvi on meid veelgi lähedasemaks muutnud! Sõprus on imeline aga armastus tema vastu veelgi imelisem.. Mulle tundub,et ma olen oma lähisuhte loomis hirmudest üle saamas 🙂

  6. Triin

    Selle suve kõige lahedam asi?
    Hmm… Lahe on see, et lõpuks on soojad ilmad ja ei pea lapsele pakse vammuseid selga toppima. Lahe on see, et saame lapsega nüüd nautida järves ujumist, liivas ehitamist ja loomulikult nendest kahest, veest ja liivast, muda tegemist.
    Lahe on see, et maasikad on magusad, herned mõnusad ja linnud laulavad nii kõvasti.
    Ma arvan, et suvel on kõik tegevused hirrrrmus lahedad, loomulikult toredate onimeste seltskonnas 🙂

  7. nell

    Minu suve olulisim on see, et remont saab valmis ja saame päris oma koju kolida. Lisaks on mehel pikk puhkus ja mina titega kodune ning saame suvel koos puhata.

  8. Kats

    Väga lahedad pildid!

    Elu kolme pisikese pätuga on selline, et iga päev on lahe, täis väikeseid ägedaid asju ja juhtumisi läbi lapsesilmade prisma. Aga kõige lahedam on see, et lapsed on piisavalt vanad, et üha rohkem ja rohkem saab igal pool käia, kogeda ja näha. Ja nemad oskavad seda nautida!

    PS, fotosessioon oleks väga lahe, sest plaan juulis Tartut taaskord külastada kogu perega ja kogu sellest pesakonnast oleks võrratu taas ka ühiseid pilte saada! 🙂

  9. minni

    kõige lahedam oli tegelikult vist juba suve algusnädalatel ära: see, kui ma avatsasin, kui väga mulle meeldib see eriala, mille õpingud pooleli on. olin juba vahepeal peaaegu hakanud arvama, et valitud ala mulle ikka üldse ei sobi, aga siis hakkasid kuidagi õiged tuuled puhuma – nüüd vaja veel tulev aasta tubli olla ja diplomitööga maha saada ning elevusega esimest erialast töökohta otsima hakata.

  10. Kessu

    Kõige lahedam asi sel suvel on ilusad mängud MM-il. Ja kõigekõige lahedam oli BRA 1:7 GER mäng. Sest, noh, sellist väravatesadu ikka igas mängus ei näe!

  11. Kaidi

    Kõige lahedam asi selle suve juures on see, et vähemalt ÜKS AASTA on mul ka oma elukaaslasega samal ajal puhkused. Saame koos käia ringi mööda Eestit, vanavanematel külas ja isegi kodu äkki ära koristada 😀
    Tegelikult selle suve lahedam/hirmsam on alles vast ees: langevarjuhüpe üksinda 1,5km kõrguselt. Ning jah, ma kardan pisarateni kõrgusi:)

  12. Kairi

    Meie perre sündis kolmele vennale õeke, kõige kaunim ja armsam asi mis sellel suvel juhtuda üldse saab. Kaunist suve kõigile.

  13. väga väga naine

    Kõige lahedam asi sel suvel…
    Istume tulipalaval laulupeojärgsel päeval mu tütrega (12) Balti jaamas, oodates rongi, mis ta ära muusikalaagrisse peaks viima, ning sööme kumbki omaenda hiiglamasuurt jäätist, vahetades mõtteid möödunud peo üle ja tuleva laagri üle, nagu kaks mõistlikku, lahket ja üksteisest huvitatud inimest ikka.

  14. SK

    Mulle meeldib, et millelegi saab siin ebakindlas maailmas ka ometi kindel olla. Et suvi tuleb. Ja päike tõuseb. Igal aastal.
    Ja sellesuvine on alati pisut teistsugune ja pisut erinev. Ja erilisem. Kui eelmine. Ja üleeelmine. Ja üleüleeelmine.
    Et mul on vedanud veel ühes suves elada.
    Kõige ja kõigiga, mis selle juurde kuulub.

  15. Kristiina

    Minu selle suve parim asi on väike seljakotiseiklus üksinda Kesk-Soomes ja natuke mujal ka, kus ma olen kohanud uskumatult palju sooje, toredaid, avatud inimesi, kellest vähemalt mõnest on saanud mu sõber loodetavasti ka pikemaks ajaks! Kirss tordil on muidugi see, et seiklus kestab mõnda aega veel ja ma isegi ei tea, mida toredat mind veel ees ootamas on. 🙂

  16. Merily

    Kõige lahedam senimaani on muidugi minu ja mu laste esimene Laulu- ja tantsupidu. Ma polnud kunagi enne kumbagi üritust külastanud.

  17. Kadi

    Pidin kohe pikalt mõtlema, et mis see k õ i ge lahedam seik võiks olla. Aga ilmselt ikka jaanipäev, mis pidi esialgu täiesti nässu minema, kuid lõpuks kujunes sellest lause neljapäevane seiklus koos meie parimate sõpradega. See, kui neid häid inimesi õnnestub vaid väga-väga harva näha, teeb koosveedetud hetked alati veelgi erilisemaks. Mis siis, et temperatuur oli talvine ja aeg-ajalt kallas nii kõvasti vihma, et me mõtlesime juba, et püsti pandud telk ei pea vastugi. Õige seltskonnaga pole sellel õnneks absoluutselt vahet. Oleksime ka katuseta edasi naernud.

  18. Neiu

    Sain vallalise seisusest lahti. Sellest, kuiväga ma endale partnerit oodanud olin, sain alles siis aru, kui ta lõpuks leidsin. Või õigemini – kui tema minu leidis:) sest’peale oleme koos meeldivalt aega veetnud.

  19. Marianne

    Kõige lahedam sel suvel on see, et terve suvi on tööst vaba ja ei pea väheste ilusate ilmadega kuskil kinnises palavas ruumis istuma, kus on vaid katkine konditsioneer. Teine meeldiv asi on see, et varsti saab tähistada esimest suhtes oldud aastat.

  20. Jansa

    Päris ausalt… pooleaastase ja veel mitte kahepoolesegagi täidetud argirutiini kõrvalt, mille keskmeks on kujunenud igapäevane köievedu ja sillaviskamine, ei ole selleks suveks üldse mitte mingisuguseid ambitsioone. Õnn peitub sõna otseses mõttes selles, kui kuulad päeva lõpus rampväsinuna mõlema ühtlast nohisemist ning järgmisel hetkel vajud unne. Neid lahedaid hetki õnneks ikka jagub. Kõige lahedam aga oleks see, kui augusti sumedatel suveöödel magaks pooleaastane pikemaid ööunesid, nii et saaks lubada endale neid hetki, et lihtsalt olla ja nautida tähistaevast ja kuupaistet tundmata, et näpistan seda kallist uneajast.

  21. Jansa

    Ahjaa! Lahedamast lahedaim hetk on sellel suvel ikkagi olnud. Siis kui sai jaanipäeva aegu kodumaal käidud ja mu viiepoolekuune tütar istus oma vanavanaema põlvel. Vanaema aastatepikkust kehva tervist arvestades mõtlen iga kord kodumaalt lahkudes valuga, et kes teab, äkki ongi see nüüd viimane kord, kui näeme, aga… ometigi jõudis kätte ka see päev, kus võin öelda, et mõlemad mu pisikesed on oma vanavanaema põlvel istunud. Kirjeldamatu tänutunne on selle üle.

  22. jaana

    Kõige lahedam asi on see, et ma lõpetasin ülikooli ära ja sellega on nüüd kõik 🙂 Aga homme ootab mind väike väljasõit sinna, kus ma kunagi veel käinud ei ole. Fotosessioon oleks väga lahe, kuna minu pisem tütar polegi veel meie perefotodele jäädvustatud!

  23. Hedvig

    Kõige lahedam oli sattuda 30 km kaugusel Lissabonist tõelisse inimtühja Amazonase džunglisse. Kui tahate tõeliselt mõnusat puhkust eksootilises looduses, siis see on see koht, kuhu minna.

  24. Aigi Kapten

    Kõige lahedam asi sai alguse 30. maist, kui olin kaks nädalat vennapere juures Ibizal ning alates minu juubelist 3. juulil on kõik see elu aina ägedamaks muutunud! Korraldasin oma sünnipäeval nö telesõu “Lauluga maale”, mille saatejuhiks oli LibaKerliKõiv, kuid kahjuks ei tulnud ööpimeduses tehtud staarifotodest miskit head välja(: Ehk saab seda asja fotosessiooniga parandada…

  25. Elo Eller

    Suves on hulgim üliägedaid asju. Saab vees hullata, on soojad ilmad, sõpradega chillimine. Ja sel suvel sain üle pika aja maal värsketes heintes teha uinaku. Kella 4 ajal küünis külalisteks sääsed ja 6 ajal peakohal laulvad pääsukesed. Ning see võrratu värskete heinte lõhn. Üli lahe. 🙂

  26. Jessica

    Kõige,kõige,kõigem oli sel suvel käia ära esimest korda laulupeol :)))..nii palju ilusat muusikat…ilusaid inimesi ja imeilusaid emotsioone mida meenutada.

  27. Kats

    Palju vahvaid hetki on olnud. Viimane neist oli poja esimene juuksuris käik ja selle järgnenud kohvikukülastus. See oli üks vahva päev koos perega.

  28. Sirle S.

    Kõige lahedam ongi see, et suvi tuli ja sellega koos puhkus üle mitme aasta suvel. Olen jõudnud Eestis ringi reisida, ilma nautida, kallite inimestega koos olla. Eelmised suved tegin tuimalt tööd ja nukrutsesin, kui teised kõik toredasti puhkasid. Seega suvi on super! 🙂

  29. Pingback: Loosivõitja selgunud!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.