kuu küüned

Argielu 3 kommentaari

Täiesti müstiline, kuidas pärast geelikate panemist (algas eksperimendina, suve lõpus otsustasin, et võtan maha, praegu nad veel on) (ja Delfis kirjutasin siis eksperimendist nii) on NII PALJUDEL järsku minu küünte kohta arvamus. Ja seda vähi-teemat ei hakka ma üldse üles kiskuma, eks, aitab ka juba.

Naljakas, ma olen muidu ikka kõva lakitaja olnud. On perioode, kus üldse ei viitsi, aga siis jälle vahetan üle päeva lakki. Ja ma ei mäleta küll, et inimesed mu maniküüri oleks isegi märganud, saati siis kommenteerinud. Aga nüüd äkitsi märkavad ja ütlevad kõik. Oh, meenus – paar korda on ikka varem ka öeldud. Kui ma näiteks küüned siniseks olen lakkinud.

Ja nüüd on mul kuu aega olnud üsna tagasihoidlik hele lakk, aga ikka jääb ette. A no las ta siis jääb.

Sel korral olin ka dilemma ees, sest mulle on väga oluline, et ma saaks küüsi ise ka lakkida – ma ei suuda üht ja sama maniküüri liiga kaua kanda. Nii et kui ma isegi tahaks väga midagi cooli või nail art stiilis proovida, jääb see ratsionaalsetel kaalutlustel ära. Nii hästi inimene ometi ei ela, et võiks kord nädalas maniküüri uuendamas käia.

Nii et kui juba beežikad küüned on olnud, jäigi lauale kas prantsuse maniküür või midagi roosakat. Valisin viimase.

3 thoughts on “kuu küüned

  1. Morgie

    Teemal küüned ja puuteekraan – on olemas puutepliiatsid. Kirjutamiseks täiesti piisavalt head. Joonistamiseks ja sirvimiseks mitte nii väga head, aga harjub ära. Samsungil peaks olema koguni mingi täitsa omad peene otsaga puutepliiatsid.
    Isiklikult tunnen puudust survetundliku ekraaniga seadeldistest, mille puhul oli krihvliga v küünega mööda ekraani tõmbamine täiesti pädev käitumisviis. Tänu sellele olid need täpsemad ka, kui näpuotsaekraanid on. Ja pealekauba NÄGI paremini, mida sa ekraanil teed – käsi ei jäänud ette.

  2. marta

    täielik müstika, mul on aastaid geelküüned olnud ja ma pole iial kuulnud ega selle peale tulnud, et neid saab ise ülelakkida… no mina vist ei viitsiks ka, aga ikkagi :)…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.