pregnant brain

Täna hommikul tegin endale sooje võileibu. Lõikasin valmis suitsuvorsti ja juustu, panin masina sisse, asetasin saiaviilud kenasti masinasse, ladusin vorsti ja juustu peale ja vajutasin kinni.

Kui ma viie minuti pärast masina lahti tegin, ei suutnud ma oma silmi uskuda: pealmine sai oli kadunud! Kuidas see võimalik saab olla, imestasin ma suuril silmil. Ma ju ei lahkunud köögist, masin oli suletud, KES KURAT PANI POOL MU SAIA PIHTA?!

Ja siis näen ma, et kaks saiaviilu istuvad kenasti aknalaual, täpselt seal, kuhu ma nad jätsin. Ning mul ei olnud mõtted hajevil ega midagi, ma lihtsalt UNUSTASIN saiadele teise viilu peale panna.

Rasedaaju. No tõe poolest.

6 mõtet “pregnant brain

 1. mann

  läksin esmaspäeval ultrahelisse. tuli välja, et vale esmaspäev oli – radioloogi polnud tol päeval kliinikuski.

  nüüd lähen uuel esmaspäeval jälle. seekord peaks õnneks minema =)

  Vasta
  1. daki Postituse autor

   See UH on hullult äge, ta näeb juba päris lapse moodi välja! Näost just ma mõtlen. Nii et tripp saab tasutud, usun, pregnant brain or not.

   Vasta
 2. Marii

  Nii tuttav tunne ja külmavärinad tulid
  Mul on 3 last :)…ja ma pole kunagi rasedust “nautinud”.
  Mul on hea meel, et nad olemas on aga rasedana ringi tuterdamine – see oli minu jaoks kohutav.

  Kui ma esimest last ootasin viimaseid päevi, siis üks vanemat sorti naisterahvas vaatas mind ja ütles: “Naudi naine seda kuni veel ühes tükis oled!”. Siis ma ei saanud lause filosoofiast aru, sest ma aina ootasin ja ootasin. Ootasin seda aega kui ma saaks enda keha tagasi. Ja kui ma siis lõpuks sain…sain kaasavaraks ka uneta ööd, rinnapõletiku(palja kõhuga õues käimisest:), gaasivalud jne.
  Ja üldse.
  See keha- ja kõhuorjus on üliväga väkk asi. Usu mind, ma tean mida te tunnete:).
  Nii tahaks leida “retsepti” aga niipalju kui ma otsinud olen, siis seda pole. Ikka ise, ise, ise…
  Üks hea ütlemine on veel: “Kõik, mida sa oma kehale nooruses teed(magamata ööd, joomapeod jne, jne.) – esialgu taastub. Aga. Keha peab absoluutselt KÕIK meeles.:) Ja kui siis ületad 40. aasta piiri, siis hakkab keha tagasi tegema.
  Ja nii ongi.

  Vasta
  1. daki Postituse autor

   Uh. Aga jah, ma mõistan sind. Õigemini, ma tean, et ma hakkan sind varsti veelgi paremini mõistma.

   Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga