20 kõigi aegade jubedamat lugu

Määratlemata 13 kommentaari

James Gunn (kelle kohta ma, khm, nägin üksöö erootilise alatooniga unenägu) korraldas küsitluse ja pani üles 20 kõigi aegade halvimat lugu.

Ma lisaksin omalt poolt sinna kõik Fergie ja Alanis Morissette’i lood, kuigi mul on hea meel, et Fergie seal listis niigi kaks korda esindatud oli. Ja lisaks veel vähemalt kaks Inese lugu. Issake, ja muidugi selle Eiffeli “Blue” loo ka.

Aga tuleb tunnistada, et kõik seal listis on puhas kuld. Don Johnson – “Heartbeat” on puhas geenius.

Millised on teie arust aegade halvimad lood?

13 thoughts on “20 kõigi aegade jubedamat lugu

  1. Nirti

    Seal nimekirjas olid tegelikult kõik lood kuulatavad (mõne kuulamiseks peab muidugi rohkem joonud olema kui teiste), võrreldes keskmise vene klubitränaga, mida ju ka muusikaks nimetatakse.

    Cotton Eye Joe meeldib mulle ^_^

  2. daki Post author

    Noh, neid tränalugusid on igasuguseid, jubedaid ja mitte. Aga nemad vist otsisid jubedaimat popplugu.

    Ja ma muide alles nüüd sain teada, et ta laulab Cotton Eye Joe. Ma ei saanud senini üldse aru, mis sõnad seal on.

  3. jana

    Hei! Ma olen lugenud Su blogi ilmselt päris pikka aega. Kummaline, aga selle postituse peale tegin teoks juba mõnda aega peas keerelnud mõtte ja kustutasin selle lehe oma bookmarkidest ära. Mitte et seal blogisid üldse palju oleks. Aga nii miskipärast sai teoks. Soovin Sulle igaljuhul palju head, jõudu ja jaksu!

    1. daki Post author

      Alanis Morrissette fan much?:) Sulle ka ikka edu ja palju jõudu ja jaksu!

      Birgit. Ma kordan: kui mulle see lugu nüüd kummitama jääb, saad kolakat.

  4. Evu

    Mulle ka näiteks Alanise mõned lood meeldivad, aga ma ei jäta nüüd Daki arvamuse tõttu temast blogi lugemata ega saa ta peale pahaseks. Maitsed on ju erinevad.

    Alanis meeldis mulle “Dogmas” jumalana. Olen vist isegi öelnud, et kui ma oleksin jumal, tahaksin olla Alanis 😛 (See tundus lihtsalt äge – naisjumal!)

  5. Dandee

    Mina näiteks ei häbene, et mulle meeldib E-Rotic ja ka “Barbie Girl”. Peaks juba ammu teada olema, et selliseid tabeleid teevab pubekahingega inimesed, kes valivad sinna tuntud ja seega kuhugi jõudnud lugusid. Tõeliselt halbu laule ei tea keegi. Ja 1994 aasta loost pannna üles 2002 aasta uusversioon on ka vist võhiklik

    1. daki Post author

      Mulle meeldivad sealt ka mõnedki lood ja ma ei häbene seda sugugi. Ja vahepeal lihtsalt on halb lugu nii halb, et on hea.

      Tegu oli tõest hääletusega ning sellise tabeli koostanud James Gunn ütles ju ise nii mõnegi loo juures, et pole seda kuulnudki (minu jaoks täitsa uskumatu, et keegi ei tea “Barbie Girli” näiteks!). Nii et… “pubekahing” pubekahingeks. Ei ütleks, et pubekahing kah automaatselt halvustav väljend on.

      Huvitav, et selline väike asi nii palju kirgi küttis. Asi on vist minus, ma olen millegagi jälle kõigile varvastele astunud, ma vaatan.

  6. Ralf

    Dandee, tegu on nähtavasti hääletuse ja mitte ühe inimese arvamusega, ja ma sealjuures muide mäletan selgesti, kui see lugu välja tuli ja mina enda voodimadratsil üles-alla hüppasin kui see telekast valju heliga ja koos videoga tuli.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.