mootorrattakiivri teooria

Määratlemata 2 kommentaari


Tegelt see pole teooria, vaid tähelepanek. Iga mees tundub automaatselt üliseksikas, kui tal on mootorrattakiiver peas. Või õigemini: KUNI tal on kiiver peas. Enamasti aga selgub, et kui ta selle ära võtab, siis on tegu… noh, tavalise inimese, mitte mingi Robbie Williamsiga (või insert your personal sex god here).

Sama kehtib ka päikeseprillide puhul (sellepärast ma vist neid nii väga ise armastangi). Ma veel pole kohanud inimest, kes näeks päiksekatega välja koledam kui nendega. St poes võime igast õudusi endale pähe proovida, aga neid ju üldiselt ei osta, nii et ma siinkohal pean siis silmas neid prille, mis juba soetatud mõttega, et nad sobiks. Ja kui sobivad, siis kohe sobivadki nii, et oled sada korda kaunim. Või kas just sada korda, aga ütleme nii, et head päikseprillid lisavad inimesele mingi võlu.

Ma ei tea, miks see nii on ja/või mulle nii tundub. Mulle meeldivad inimesed kiivrites ja päiksekates. Äkki on asi selles salapäras?

Aga samas, mõned silmad on kohe nii ilusad, kui nad sulle lähedalt otsa vaatavad… Neil puhkudel muidugi ei tule kiiver või päiksekas pähegi.

Senimaani pole ma aga näinudki ühtki (tundmatut) ratturit, kes kiivrit ära võttes oleks kenam kui kiivriga.

Am I wrong here?

2 thoughts on “mootorrattakiivri teooria

  1. Eppppp

    Aga miks on nii, et päikeseprillid teevad seksikamaks, aga prillid (tavaliselt) mitteseksikamaks?

  2. daki Post author

    Hmm, oleneb prillidest. Päikseprillidega on vist see salapäravärk ikka oluline.

    Huvitav, et ma su kommentaari alles nüüd avastasin…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.