kuidas must diskor saab

Määratlemata 7 kommentaari

naisteka 11Ühesõnaga, ühel õhtul läksime kõik Kiira-Käära Käsitöö- ja Riistvõimlemisklubi liikmed rõõmsal meelel Undergroundi, sest oli lubatud fabuloosset videodiskot. Aga võta näpust: lürpisime seal imeodavaid jooke (neljapäeviti on naiste special) ja ootasime ja ootasime, aga diskot – tudkit. Tuli välja, et kõik olid haigeks jäänud.

Siis tuli meil suurepärane idee: aga kui meie peamised kodused õhtud Komsomolitaride seltsis on möödunud niikuinii vaheldumisi Youtube’is ja Wikipedias surfates (“Mis maal elavad valge naha ja mustade silmadega inimesed? Mis rass see on?!” ja “Kas juuksed kasvavad siis pärast surma edasi või ei?” ja “Millesse see Boyzone’i liige surigi?”), siis oleme me kindlasti võimelised ühel õhtul ise Youtube’i diskot tegema, noh nii naistelt naistele või nii.

Ausalt, see juutuubimine on täitsa käest ära läinud, ükskord sattus Siki meiega olema ja pidi peast lolliks minema, sest ei suutnud seda pidevat surfamist taluda.

No igal juhul. Saigi idee Rollile välja käidud ja täiesti imekombel oli ta sellega nõus. (Siinkohal ma natuke kahtlen ta mõistuses, sest no kes annab Dakile diskoripuldi kätte? Ah? Milline vastutustundlik täiskasvanu teeks seda?!)

Ja nüüd ma olengi viimane nädal muudkui pleilisti kokku pannud, täiendanud ja kustutanud, arvutanud ja tausta otsinud (kes oleks võinud arvata, et mulle nii paljud šoti bändid meeldivad?) ja neljapäeval ongi see Suur Õhtu.

Kui ma siin ükspäev kekutasin K.J.-ile, et jajah, ma olen nii awesome, et kõikide nende suurte ülesastumiste ja esinemistega (tulekul: 11. märts Vikerraadio, 23. aprill raamatubuss Katariina Jeega mööda Eestit PrimaVera raames) ei oskagi ma enam esinemishirmu tunda, siis nüüdseks, kui jäänud on kaks päeva, on ikka tugev esinemishirm ikka sees. Sest kõigepealt olen ma muidugi väga kindel, et kedagi ei tule kohale. Teiseks ma olen kindel, et miljon inimest tuleb kohale ja kõik tahavad mind munadega loopida. Kolmandaks olen ma kindel, et kohal on aind püsikunded, kes kuskil nurgas midagi tähele panemata õlut lürbivad ja vaid aeg-ajalt, kui eriti sitt lugu tuleb, mulle hävitavaid pilke saadavad.

No on absoluutselt võimalik, et kõik need kolm stsenaariumit toimuvad – no näiteks võib juhtuda, et erinevad reaalsused otsustavad just sel õhtul mööda stringe kokku ujuda ja siis ma lähen üldse peast lolliks.

Aga igal juhul on mu point see, et tulge mulle toetust avaldama. Ma luban, et mängin rokki, ja mängin poppi, ja mängin natuke rokimat elektrot ka, ja mängin retrot ja mängin glämmi ja üleüldse tahtsin ma maailma kõiki häid lugusid mängida, aga vaat, see pole võimalik. Kui just see reaalsuste põkkumine ei toimu. Siis on kõik võimalik.

Koht: Underground
Kell: 21:00
Pidu: Lady’s Night feat VJ Daki
Üritus on ofkoors tasuta.

Hirmuvärinates vasakule ära.

7 thoughts on “kuidas must diskor saab

  1. Jaanika

    Luban, et hoian pöialt. Noh, kas või kaugusest. Aga kui Tallinnast varem tulema saan ja kõik laabub, astun ikka kuulama ja kaema 😛

    1. daki Post author

      Tule muidugi, Jaanika:)
      Epp, me lähen rääkima internetipsühholoogiast ja muust sellisest – ma muud teemat ju ei valda;)

  2. pirtsu

    pekki, ma tahaksin ka tulla. ma teen selle kõik ükskord tasa.

    ja sinus ma üldse ei kahtlegi. sa saad hakkama 🙂

    1. daki Post author

      Kuule, see on lausa häbiasi, kaua mina juba sulle külla tulen. Teeme pakti: teeme nii, et ma sel kuul tulen. Kindlasti. Sobib? Sa võid tasa teha tulevikus:)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.