desktop

Määratlemata 2 kommentaari

desktop

Maia käest haarasin blogipalli ja tegin ka oma desktopist pilti. Selline siis hetkel (klikkides näeb suuremalt).

Enamasti hoian ma desktopil asju, millega ma ei oska midagi peale hakata. Näiteks mingeid pilte või faile, mida mai oska mujale panna või ma pole otsustanud, kas need alles jätta. Näiteks inimeste jagatud muusikat või mingeid pilte või. Või siis, ilmselgelt, ka näiteks eksortsismi-lindistusi. Ja samuti hoian ma seal asju, millega ma pean veel tegelema ja mida ma ei taha ära unustada.

Siis on mul seal need shortcutid, millele ma desktopilt lähenen. Nt Twhirl või Speedfan. Ja no muidugi Sims ka, see on seal lihtsalt selleks, et ma ei unustaks ära, et mulle meeldib seda aeg-ajalt mängida. Lisaks 31 (suhteliselt kasutu) graafik, mida ka aeg-ajalt tarvis läheb. Kasutu sellepärast, et enam ei paista 31 sõitvat selle graafiku järgi. Vähemalt mitte nädalavahetustel.

Ja siis muidugi see originaalne New Folder, mis sattus sinna nii, et tõstsin pulga pealt kiiruga asju maha ja pole veel jõudnud selle kausta sisu organiseerida. Ja ballipildid, mida pole jõudnud veel isegi vaadata, saati siis teistele laiali saata.

Firefoxi (mille lühend on, ülla-ülla, mitte ff vaid hoopis fx, nagu hiljuti teada sain) ikoon on mul seal aga lihtsalt nalja pärast, sest ma ei tea, kuidas ta ümber sai nimetatud suurepäraseks “ˇ1q”-ks, kuid see on naljakas ja sellepärast ta on seal.

Ning muidugi, mu elu ja orjus, töögraafik (võin öelda, et vabu päevi on mul nädalas keskmiselt üks ja seegi satub tavaliselt olema nt teisipäev).

2 thoughts on “desktop

    1. daki Post author

      Kõik leegitseb. Ja ma ei oska seda vist kasutada, sest ta ei paista paremaks midagi tegevat. Nüüd ei saa üldse enam kaant kinni panna ja puhkeasend on… ma teen pildi sellest, kuidas ma teda hoida saan ainult. Kepp ühesõnaga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.