sarjad, mida võiks jätkata

Määratlemata 14 kommentaari

Kui ükspäev oli List Of The Days üleval nimekiri kolmekümnest sarjast, mida võiks jätkata, siis hakkasin mõtlema, et paljusid neid, mida mina jätkaks, seal kirjas pole. Ning kuna pulmaärevus on nii suur, et ei saa und, siis millal oleks ikka parim aeg neid kirja panna.

Ehk siis: sarjad, mida võiks edasi teha:

  • “Jack and Jill” – humoorikas sari kuuest noorest, mida tehti ainult kaks hooaega. Jilli osas Härra Huul ehk Ivan Sergei, Jacki osas Proua Huul ehk Amanda Peet. Aga igati nunnu sari oli, näitas kunagi ETV pealt. Pole suutnud kuskilt leida selle torrenteid, ilmselt tõiga tõttu, et see sari ei tulnud kunagi DVD-dena.
  • “Black Books”. Need I say more?
  • “Dead Like Me”. Sarmikas Mandy Patinkin (“Criminal Minds”), lihtsalt liiga nunnu Callum Blue ja teised mõnusalt iroonilises with a fantastic touch sarjas. Tehti samuti ainult kaks hooaega. Häbematus!
  • “Courting Alex” ja loodetud fantastilise, kuigi kandilise naeratusega Jenna Elfmani tagasitulek. Tehti ainult üks hooaeg ja sinna see jäigi. Kurb. Oli potentsiaali.
  • “Futurama”. Samas on joonissarju, mida on lihtsalt liiga palju hooaegu juba. Näiteks “South Park” (sorry, guys, ma naeran ka seda vaadates, aga vahepeal on see ikka liig mis liig).
  • “Angel”. David Boreanaz! Parim Joss Whedoni sarjadest, ever.

Nii, teised sarjahullud. On teil mõtteid, mida jagada?

14 thoughts on “sarjad, mida võiks jätkata

  1. Evu, algaja sarjahull

    Kuna pole neist kõiki näinud-vaadanud, siis ei oska muu pealt kaasa jaatada kui “Black Books” ja “Futurama”.

    Meeldiks ka, kui “The Secret Life of Us” oleks jätkunud. Seal oli uskumatult palju heas sõnastuses elutõdesid ja ütlemisi.

    Veel:
    “Dark Angel” – Jessica Alba (üks ilusamaid naisi) ja Jensen Ackles(no comments at all!). Kahe hooaja järel jäi liiga palju lahtisi otsi. Väga tahaks neid neljapäeva hilisõhtuid tagasi, kui sai vastu ööd kaasa elada.

    (Lappab TvTorrentsi sarjade nimekirja läbi)

    Rohkem ei oskagi hetkel nimetada.

  2. Nirti

    Mulle meeldis “Nothing Too Good for a Cowboy”. Selles oli mingi… Võlu. Mingi selline maalähedane võlu, mida teistes rantšo-seriaalides ma ei ole märganud.

    Meelde tulevad “Babylon 5”, “Popular”, “My so-called life” (see meeldis mulle väga)…

    Samas, paljud seriaalid on lihtsalt liiga pikad. Näiteks “Stargate”-saaga koos oma sadade spinoffide ja filmidega oleks võinud küll oma rahulise lõpu saada. Umbes sel hetkel, kui Teal’c endale juuksed pähe kasvatas, läks asi allamäge – no kaua võib taluda, et Samanthasse armuvad mehed (kes surevad) ja et Daniel sureb ja nii edasi ja edasi. “Seks ja linn” venis minu jaoks lõpuks tüütuks, samuti ka “Sõbrad”.

    Muide, mis Futuramasse puutub, siis nad lasevad ju nii aktiivselt neid täispikki asju välja, et see on peaaegu nagu seriaal.

  3. triangel

    No mina nutan Whedoni sarjadest kõige rohkem taga ikka Firefly’d. Angelit tehti vähemalt mitu hooaega, aga Firefly’l jäi esimenegi pooleli.
    Üldiselt ma muidugi arvan, et 5 hooaega on päris paras, head ideed saavad ühel hetkel lihtsalt otsa.
    Babylon 5:Crusade’i näidati ka kriminaalselt vähe. Rohkem ei tule praegu pähe, aga kindlasti on neid veel.

  4. daki Post author

    Ma ei teadnudki, et peale “Bender’s Big Score’i” veel on tehtud Futurama filme, tore, panin tõmbama!

    “Firefly” oli kift, peamiselt muidugi Nathan Dilloni pärast. Ja “My So-called Life” meeldis mulle ka.

    Evu, olen sinuga “Secret Life of Us” osas ühes paadis, see oli ka väg armas sari. Ning tegelikult jah, liiga pikaks venitatud sarjad on tüütud. Näiteks “Ally McBeal”, mida hiljaaegu üle vaatasin – õugaad, kui kohutav ikka kohati. Kuigi omal ajal see mulle meeldis. Ja Ross-and-Rachel ehk “Sõbrad” – see ületasn ka juba hea maitse piirid.

    Oh, üks tuli veel meelde – “Sõprade” spinni “Joeyt” oleks võinud nad kauem teha kui vaid kaks hooaega.

  5. luize

    Astun aktiivselt Sõprade kaitseks välja. Mistähendab. Väga hea sari. Samas nõustun, et lõppes ka väga õigel ajal.
    Seks ja linn on ka tore, aga seal jõudsid sündmused niikaugele, et oleks väga raske teha seriaali vallaliste elust. Ehk siis lõppes kah normaalselt, ehkki ma kardan, kui naised ameerikas ongi sellised, siis on nad ikka täistotakad. Meeletu probleemide välja mõtlemine, ja kõik mis loeb on kihlasõrmuse suurus ning õigeaegne bikiinivahatamine.
    Omalt poolt lisaks sarjade nimekirja ‘Allo ‘Allo, Extras, Monty Python, 3 kivi päikesest, Yes, Minister ja kindlasti on midagi veel… Ma eelistan briti sarju ameerika omadele, kui ei old veel aru saada.
    Ally McBeal oli kohati ikka päris naljakas, aga lõpp vist läks käest ära. Igatahes ei ole mälu enam see, mistap hakkan vaatama, kui need viis hooaega kohale jõuavad, mis neljapäeval tulema hakkasid. Aga paar hooaega ikka oli ju päris lõbus.
    Futurama sarjana on parem kui film (mis, palju neid siis on?) ja seda tõesti võiks veel olla… ehkki Simpsonite vastu nad ikka ei saa. Seda õnneks veel tehakse, tänu tegelaste muutumatusele on sihuke asi joonisfilmi juures võimalik. Tänu taevale, et tegijad alguses nii otsustasid.
    Üldiselt, vabandatagu väga, on suurem osa meerika sarju nii sarnased oma sisult, et pole suurt mõtet neid kõiki vaadata. Nii puudub mul huvi selliste asjade vastu nagu Lost näiteks. Aga DH läheb küll 🙂

  6. Liis

    Just vaatasin “Secret Life of a Call Girl” viimast osa. Tahaks veel… aga samas sel temaatikal nagu lõputult jahuda ei anna, või annab?

  7. daki Post author

    Luize, olen sinuga nõus – Ally läks lõpuks väga heaks, aga algus oli kohmetu (nagu nüüd vanu sarju vaadates sageli on). Kõige parem oli hooaeg Robert Downey Jr-iga. Oooooh… Sõbrad vaatasin hiljaaegu otsast lõpuni jälle läbi, äkki mul on üledoos. Samas, ma ju vaatasin seda ja meeldis – ehk siis ei saanud ikka olla paha (kuigi ma vaatan vahepeal ka pahasid asju).

    Liis, sel teemal annab jahuda küll – tal ju mitu raamatut väljas.

    Ja Futuramat on vähemalt kolm filmi, uurisin nüüd. Loodetavasti muidugi need torrentid on ikka filmid, mis ma tõmbasin.

  8. daki Post author

    Fillon jah, vaatasin nüüd. Oli valesti meelde jäänud.

    Adam Baldwin on üldse lahe, kui ta iseenda üle nalja viskab ja ennast parodeerib. Mulle meeldib ta Chuckis. (On ikka Adam seal?)

  9. luize

    RD jr hooaeg on minu lemmik ka Allys. Hakkasin vaatama, pole nii ull üldse, kui paljude teiste menuseriaalide algus. Päris hoogne. Ma just lõppu ei viitsind vaadata, kui peamised naljamehed olid ära läind, siis läks igavaks.
    See üks Futurama film, mida ma nägin, on igav. Ma ei tea, kas viitsin teisi vaadata.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.