päev meedias

Määratlemata Leave a reply

Kuna keegi mind viimasel ajal blogipalliga ei loobi (parooli viga? või ei taheta mu nime mainida – nii mu enda hala kui muude põhjuste tõttu?), siis leiutan siin ise muudkui blogipalle, sest haigusleht muudkui kestab ja juhe hakkab vaikselt kokku jooksma (ja natuke ka hargnema, õnneks, nagu peabki).

Seekord esitan endale Postimehe meediakülgedel ilmuvad küsimused rubriigist “Minu meedia”.

Millist ajalehte loed?

Töö tõttu püüan jälgida kõiki Eesti päevalehti. Eriliselt naudin aga nädalavahetuselehtede lugemist – sellest on saanud pühapäevane meeldiv rituaal. Lemmikud on Ekspressi Areen, Postimehe A ja K. Vahepeal ostan ka Ekspressi, aga otsustan peamiselt lööbi põhjal – tegu on väga maffia-, kohtu- , äri- ja kinnisvarakeskse ajalehega; minu hingele pakub rõõmu rohkem muusika, kirjandus ja kunst, ja niisama pakub huvi meelelahutus ja pehme ajakirjandus.

Välismaa omadest Independenti, Timesi, NY Timesi, CNNi ja BBC-d. Või noh, kas need nüüd päris ajalehtede alla liigituvad…

Millist ajakirja loed?

Ma armastan ajakirju pööraselt ja kogun neid religioosse pühendumusega (ma ei tea, miks, ausalt). Stiil on üks lemmikuid, kodus käib ka Naised. Ning muidugi Oma Maitse, Good Food, ning kõik vähegi mõeldavad ajakirjade jõulu-erid (eriti Kodukiri, oo!). Cheese on pakkunud silmale ja meelele meeldivat.

Lemmiktelekanal?

ETV kultuuriks, infoks, analüüsiks. BBC Prime kvaliteethuumoriks, fabuloosseteks glamuurielamusteks, ideedeks. Fox Crime meelelahutuseks. Kõik Discovery kanalid pidevaks eneseharimiseks (vahepeal on tunne, nagu täidaks sealsed saated ajalooõpikutest jäänud lünki). Mezzo ja VH1 muusikaks, viimane ka klatšiks ja kõmuks. Aljazeera uudisteks.

Mis saadet maha ei maga?

Sellist saadet pole. Vanasti magasin maha “Tähelaeva” ja olin alati enda peale kuri. Nüüd enam ei kisu väga, kuigi hea saade on üldiselt. ETV vabariigi aastapäeva presidendi vastuvõttu ja paraadi katsun mitte maha magada (ja laulan hümni kaasa). Eurovisioni ei maga üldiselt maha. ETV pealt vana-aastaõhtu legendaarset “Õhtusöök ühele” vaatan ka iga jumala kord ja naudin.

Lemmikraadio?

Vaieldamatult Tallinna raadio. Aga ka Klassikaraadio, Raadio 2.

Veebilehitseja avakülg?

Veebilehitseja on muidugi Firefox ja avaküljeks Google.

Millised vajalikud kodulehed on järjehoidjas?

Oi, neid on palju: Tvtorrents.com seriaalideks, erinevad sõnastikud, numrbiotsing, ilmakeskus.

Kas loed blogisid?

Valikuliselt. Olen oma blogimenüüd tugevasti harvendanud. Uusi ei jõuagi juurde avastada kahjuks.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.