täna 8 aastat tagasi

Inimesed ja inimeseks olemine, Läbi fotosilma 4 kommentaari

DSC00635

Täna kaheksa aastat tagasi oli üks mu elu õnnelikumaid päevi, üks mu elu kurvemaid päevi – aga kindlasti üks mu elu intensiivsemaid päevi, seda kohe kindlasti. Paljud inimesed said haiget, sealhulgas mina. Ma ei tea, kas ma iial olen valmis kõigest, mis juhtus, rääkima – ja kas peaksingi? Pealegi ei tea ma enam ammu, mis oli päriselt, mis oli see, mis me arvasime, et juhtus, mis juhtus päriselt.

Tõde on vähemalt see, et oli ilus ja valus ja kõike oli palju ja kõik oli vahva ja tore ja, noh, intensiivne.

Ma olen täna palju sellele päevale mõelnud, mitte tahtlikult, meenus kuidagi. Ja peale tööasjade pole mul niikuinii kellegagi väga rääkida neil päevil, ega väga muudele asjadele mõelda. Saik ütles täna, et oluline on: ela tuleviku nimel. Vaata ettepoole, ära vaata tahapoole.

Ja ma vaatangi, ausalt vaatan. Aga, ma arvan, on oluline, et ma ettepoole vaadates ka oskaks tahapoole vaadata ja olla tänulik kõige selle eest, mis mu ellu on sattunud. Kõigi nende inimeste eest, kes olid, näiteks, sel päeval kaheksa aastat tagasi mu ümber.

Ma olen kurb ja õnnelik ja tänulik ja üksildane ja üksi ja rõõmus ja õnnetu ja emotsioone täis ja…

…sest Justin on sel pildil NII NOOR ja pealegi on tal uus raamat väljas. “Minu Eesti 3” nimelt. See raamat, kus ta kirjeldab, kuidas ta minuga essat korda kohtus! Jee! Seal kasutatakse mu silmade kohta väljendeid nagu, ee, sadamad ja laevad või midagi, ja see kõik on väga sürreaalne.

PS. Uskumatu, kui tätoveeringuvaba mu selg kunagi oli.

PPS. Rüblik, sa olid ikka päris awesome, ma loodan, et sa tead seda.

4 thoughts on “täna 8 aastat tagasi

  1. E.

    See päev muutis ka minu elu päris pikaks ajaks. Nüüd on see paraku minevik ja haiget on ka üksjagu saadud. Aga pidu oli parim! 🙂 Pai.

  2. K.K

    Seega on see umbes see aeg, kui hakkasin Sinu blogi lugema (sa said palju kriitikat ja kõmu, see aga tõmbas lugema) 8 aasta jooksul on saanud Sinust minu sõber, mis sellest, et sa mind päriselus ei tunne, mina elan su tegemistele kaasa ja tõesti soovin siiralt head. Tänu sellele skandaalile, oled sa oma murede ja rõõmudega olnud minu jaoks olemas. Aitäh!

  3. LL

    See tulevikku elamine on tôsi.
    Mu motovpigem, lastelastele oleks midagi rääkida ning et story line oleks kui “how i met your mother”.
    Siiani ma oskan oma elu pônevaks elada. Sina ka!

  4. h

    KUIDAS sa oskad seda? Tuleviku nimel elada ja ettepoole vaadata? KUIDAS? Mul oleks ka seda oskust vaja, sest tundub, et kõik hea jäi minevikku.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.