meem: külmikuuks

hoomamatu 7 kommentaari

Nagu LJB mõned nädalad (oeh, kuupäeva vaadates juba peaaegu mõned kuud) tagasi üles kutsus (ja ma ise kunagi mõned aastad tagasi mõtlesin), siis lõpuks jõuan kah rea peale. Fotomeem! Külmikuuks!

Meil on kombeks tuua igalt poolt, kus me reisil käime, kaasa külmikumagnet. Noh, mõnel korral on ununenud (nt Tenerifelt ma ei toonudki, sest raha ei olnud), aga üldiselt on meie kollektsioon juba päris hea. On London, on Amsterdam, on Varssavi, on Hiiumaa (K-lambake on Mihkli talumuuseumist ostetud) ja Saaremaa (kiisu, kes väidab, et meie pere parim kokk on emme, on Kuressaare turult), on München, on Taani, on Egiptus, on Rooma. Postkaart on Jrilt Bangkokist (2008), kus ta soovitab mul võtta paar põlevat jooki ja minna reisima. See oli siis, kui Bangkokist välja ei pääsenud, sest mässajad võtsid lennujaama üle.

Teine postkaart/foto on Kuldse Kolmiku ühest naistepäevaesinemisest, ilmselt aastast 2009. Koos autogrammidega. (Klikkides näeb suuremalt.) Ja siis, nagu näha, on kõiksugu muud staffi. Fotosid kogun korktahvlite peale, sest külmikuuksel kipuvad nad pleekima.

Milline on sinu külmikuuks?

7 thoughts on “meem: külmikuuks

  1. Kadi

    Kusjuures ma kogun ka reisimagneteid, aga kuna ma ise reisimas eriti ei käi, siis leidsin alternatiiviks sõbrad. Ühesõnaga kogun sõprade toodud reisimagneteid 😀
    Umbes ~20 on koos. Lisaks endaostetud erinevad.
    Aga minu omad on üles rivistatud, muidu ma läheks hulluks 😀

  2. triinu

    Täitsa lõpp! Minu külmik on umbes sarnane. Samamoodi reisidelt magnetite toomine kombeks + veel erinevaid postkaarte jms sinna riputatud.
    Ma arvasin, et ma väljasurev liik olen kuna külas käies paistavad kõigi teiste külmikud kiiskavvalged või roostevaba terase karva, ehk 1-2 magnetit mõnikord kaunistuseks.

    1. daki Post author

      Ma ka ei saa aru, kuidas inimesed tühjader külmikuustega elavad. Nii igav ju! Ma olen muidugi Rott ka, alati kogun kõike.

  3. Nele

    Mul on kolimise tõttu ja ajutises kohas elamise tõttu külmikumagnetid pandud praegu karpi, kuniks ma jälle oma külmiku saan… aga väljasureva liigi müüdi kukutamiseks võin öelda, et mu sõbrannadel on kõikidel külmik magneteid ja postkaarte täis ning ühel on magneteid seal lausa sadakond (ta ka kogub sõprade toodud magneteid). Päris vinge näeb välja!

  4. Pingback: Külmikuuks « Tsenseerimata jora

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.