lapsenahk

hoomamatu 5 kommentaari

Kui ma laupäeval grandioosset-fabuloosset sünnipäeva-/dekreeti mineku/uue aasta/soolaleiva-/hilinenud jõulude pidu pidasin, siis saime me kingituseks esimese ametliku lapseasja – toolivärgenduse, milleta, öeldi, meid lapsega haiglast välja üldse ei lastagi. Ma isegi ei tea täpselt, kuidas seda nimetatakse. Turvatool? Turvahäll? Toolikujuline asjandus, kuhu läheb laps sisse? Igal juhul on see meil nüüd olemas ja tuli kauni kollase aksessuaariga, mis peenelt “lapsenahaks” nimetati.

Paar päeva hiljem vaatasime mõlemad Abikaasaga seda imeasja, arutasime, kuidas see töötada võiks ja olime igatepidi uhked, et meile nii asjalik asi usaldati.

“Nii et me saime lapsenaha,” ütles Abikaasa mõtlikult.
“Jap!”
“Kollase.”
“Jap!”
“Ja me peame sinna lapse sisse panema?”
“Jap!”
“Aga… Aga lapsel ei ole ju kõrvad üldse selles kohas!”

5 thoughts on “lapsenahk

  1. tikker

    turvahäll, jah 😀 ja kui ta sellest välja kasvab, siis järgmised on turvatoolid. ja kui te oma autoga haiglast koju lähete, siis ilma hällita tõepoolest ei saa. taksos vist võib süles ka hoida, pole kindel.

    aga see kombe on mu abslouutne lemmik! kollane ja kõrvadega, kas saab veel midagi nummimat olla? ellen kandis sellist oma esimesel kevadel.

    1. daki Post author

      Ma ei usu, et taksoski võib. Aga ma ei pea sellepärast muretsema enam:) See kollane asjandus on tõesti nunnu:)

  2. Anu

    Taksos võib tõesti süles hoida last. Pole sellest kunagi aru saanud, aga jah.. Meil alati taksojuhid imestavad, kui oma hälli paigaldama hakkame. Et no misjaoks see?! Taksos võib ju ilma! Mingid superautod ilmselt, mis õnnetustesse ei satu?

    A nüüd vist tegelt juba see uus liiklusseadus? Sellega igatahes see taksovärgendus muutus.

  3. pirtsu

    hetkel veel võib süles last sõidutada. uue seaduse järgmine pool jõustub juulis vist? siis enam ei või laps süles olla taksos.
    aga noh, see pole ju turvaline ja turvahälliga on last igatepidi lihtsam liigutada ka 🙂 .
    ilus lapsenahk on. aga mis siis saab, kui tal ongi kõrvad seal kohas? 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.