pläusti mõttes

Määratlemata 1 Reply

Maiöö taevas olid hoopis UFOd* ja nõidu ei näinudki. Jooksin põlvega vastu palgist pinki, lõikusin šašlõkki, rääkisin elulugusid, naersin, kallistasin ja ajasin ohjeldamatult möla, täpselt nii, nagu sõpradega ikka peaks olema. Sõbrad on mul muidugi übernunnud, aga seda on nad alati olnud, nii ETT.

Hoopis seda tahtsin kurta, et köha on tulnud nüüd tänu sellele UFOdega maiööle. Ja et hommikul kell 5:45 tõusta on ikka ilgelt rõve. Ja et ma olen vanaks jäänud. Kõigepealt on mul hakanud valutama parem puusaliiges, mis on nagu eriti kepp (jep, see “nagu” siin on taotluslik tibivigin), sest see valutab alati pärast trenni ja viimasel ajal isegi siis, kui ma trennile mõtlema hakkan, mis on nagu nagu nagu eriti rõve. Lisaks on kuhugi selga tekkinud vastik sõlm, mis valutab ja ei taha ära minna ning ma arutlen omaette, kas siis vibraatorit võib ka massaažiaparaadina kasutada – teadupoolest ju kõiki massaažiaparaate kasutatakse varem või hiljem vibraatoritena**.

Või nagu Perekool ütleb, siis fibraatoritena***.

Aga üldiselt pole suurt midagi kurta, need kõik on väiksed pseudokad, kommid, mis teevad elu elamisväärseks, sest kui poleks millegi üle halada, siis kuhu see kõlbaks, eks ole. Eile näiteks käisime Supilinnas jalutamas ja ma sain tõsise nostalgia- ja veiderarhitektuurilaksu. Ja laupäeval vedelesime päev otsa voodis, sõime (=mina sõin) hiinakat ja vaatasime sarju ja kurat, nii mõnus oli, kuigi õhtuks hakkas parem külg juba voodi kuju võtma ja tänaseks sai antud lubadusi hakata nii kõvasti trenni tegema, et võiks ikka uhkelt AbFabi või Kroku blogisse mölisema minna, et MINA KA, MINA KA!

Täna hommikuks (kella kolmveerand kuueks, frick!) olid lubadused peaaegu ununenud, tulid alles siis meelde, kui ZA/UMi blogist kehakultuuriteemalist postitust lugesin ja kiirelt mõnikend kätekõverdust viskasin. No et ikka oleks tehtud või nii.

Ja kui see nädal saab läbi, siis ma pühapäeval ei liiguta lillegi.

Kes aknad ära peseb ja toad ära koristab, ma ei teagi.

/

Pildi juurde käib nali ka. “Mida öelda, kui skinhead tuleb suitsu küsima? Oota, nats.”

*Tegelt oli see õhtune Riia-Tartu lennuk, ilmselt, aga see, kuidas ta lendas, oli nii lummav. Nagu oleks õhus olnud suur auto, kaugtuledega ja puha.

**Kui ei usu, siis vaadake rohkem porni.

***Ilmselgelt olen ma liiga palju Rentsi blogi**** lugenud viimasel ajal.

****Hence the tärnid.

One thought on “pläusti mõttes

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.