elu muusikas meem

Määratlemata 1 Reply

Triangel viskas mind blogipalliga (jeejee), nii et suure rõõmuga asun seda täitma.

1. Vasta all olevale kolmele küsimusele nii nagu heaks arvad. Mida põhjalikumalt, seda uhkem. Hea kui lingid sinutorru või kuhu tahes, et näidiseid kuulata saaks.

2. Anna kolmele kolmandas punktis nimetatud blogipidajale meemi “teatepulk” edasi ning teavita neid meemis osalemisest näiteks nende kommentaarilahtrisse. Või helistades kui numbrit tead. Või kolme lõdva tulbi, nukra naeratuse ja tordiga ka külla minnes. Sovetskoje Igristoje ja punased nelgid soovi korral.

3. Meemi saanud blogipidaja kopeerib reeglid ja lingitab talle meemiulatanud blogi ja annab tuld, nii et rägastikus tuli taga.

Küsimus 1: Kui sa saaksid vabalt valida kõikide maailma muusikute ja ansamblite seast, siis kes võiks sinu pulmas esineda ja millist lugu sa nende esituses kindlasti kuulda tahaks (ei pea nende enda laul olema, võivad coveri teha)?
Küsimus 2: Millist laulu sa iseenda matusel kuulda sooviks ja miks?
Küsimus 3:
Leia kolm blogijat ja põhjendades muusikavalikut seosta neid mingisuguse ansambli, plaadi või lauluga ning ulata neile teatepulk edasi.

Pulmabänd… Kui on kohe nii laialt valida, et ükskõik mis bänd ja mis lugu, siis… Hehee, ma võtaks palun Foo Fightersi “Best Of You”. Või siis Maroon 5 sobiks väga hästi pulmabändiks, siuke mõnus popp, mille järgi hea jalga keerutada. “Põhilooks” valiks nendelt siis hoopis “She Will Be Loved”. Corny, aga noh. Mulle meeldiks.

Matustelugu… Queeni “These Are The Days Of Our Lives”. “Who Wants To Live Forever” oleks ehk liiga depressiivne. Aga seda lugu kindlasti palun. Ja kui ei saa, siis ma tulen tagasi ja kummitan siin-seal.

Järgmised blogijad. Noh, Birx võiks teha seda. Temaga seostub mul The Beautiful Southi versioon loost “Dream A Little Dream” meelde, sest üürgasime seda laulda, kui kuus (või mõnedel andmetel ka viis) aastat tagasi tema tagatoas seintelt vana tapeeti kaapisime.

No ja MUIDUGI on üks ja ainus Birxi (ja Nadja ja Uri ja Petsi ja Antoni) lugu ka TGB “Walk Of Shame”. Mille mu napakad sõbrad mulle eelmiseks sünnipäevaks kinkisid. (Lugeda saab sellest siin.)

Kui Jri teeks meeme, siis ma tahaks väga, et tema seda teeks. Aga ta ei tee meeme. Kuid sellegipoolest – temaga seostub mul palju-palju lugusid, “Pearly Spencer” näiteks, aga kõige enam vist Placebo “Shit Brickhouse”. Oli ükskord meie suvilas, kui…

{{desc}}

=> Placebo – Brick Shithouse.

Aga ma tahaks väga, et Lisette seda meemi teeks. Temaga seostub mul üks lugu, mille ta mulle kunagi saatis (vist…) ja mis alati, kui pleilistis mängima hakkab, Lisette soojuse ja armsuse mulle meelde toob.

One thought on “elu muusikas meem

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.