abipalve. romantikaga seotud

Määratlemata 4 kommentaari

Ma siin hiljuti mainisin, et hakkasin kirjutama pikemat sissekannet romantikast. See sissekanne tuleb, aga ma tahaks samal teemal kirjutada ka artiklit. Seega palun teie abi! Kui teil on naljakaid, humoorikaid või omapäraseid romantikakogemusi, siis jagage! Võimalus on jääda anonüümseks.

Mida ma täpselt silmas pean? Noh, peamiselt selliseid juhtumeid, kus plaanitud on parimat, aga välja on kukkunud naljakalt. No ma ise olen juba jaganud oma korda, aga kordan ta siinkohal üle. Sissekanne on aastast 2005. See oli veel minu blogimise lapseaeg. Nii et ootan teie kommentaare ja kirju:) Kõige ägedamale meenutusele annan auhinna ka. (Mille täpselt, selle üle veel mõtlen.)

lõpetuseks üks juhtum, kus daki tegutses jälle stiilis bridget jones in action. ehk siis meenutusi sarjast “miks see alati minuga peab juhtuma?!”
umbes 1,5 aastat tagasi ootasin ma külla ühte noormeest (“that is something new.” – birxi kommentaar). pesin nõusid ja asju. mõtlesin, et oh! tühjendan tuhatoosi ka ära. et nii, ilusam või noh. lõpetasin suitsu, kõlas uksekell, mul kähku tuhatoos prügikasti tühjaks ja fonolukku avama. aga teel koridori avastasin, et torud olid läinud umbe ja kogu mu nõudepesu ja muu solk oli tõusnud vanni. kõige jäledam asi üldse maailmas. aga enivei, kutt tuli, kupatasin ta kohe torustiku kallale, ise olin täielikus paanikas. veits kiljusin ja tegin muid asju, kui ta torudega mässas. kööki minnes aga – oh üllatust! – kraanikausi alt prügikastist tõusis paksu suitsu. ühesõnaga oli põlev tuhk tuhatoosis kõik prügikastis põlema süüdanud.

asi lõppes kannutäie veega prügikastis ja torumehega järgmisel päeval.

Blogtree autoriseerimine: RHWEPCHY

4 thoughts on “abipalve. romantikaga seotud

  1. Liis

    Töötasin sel ajal Saksamaal lapsehoidjana ja mul oli elu kõige kehvem päev selja taga (hammustavad neljased, jonnivad kahesed + kaks puberteeti, kujutad ette küll). Kuna pärast sellist päeva ei tahtnud ma seal majas enam minutitki olla, siis palusin eksile endale järgi tulla. Vabanes ta hilja õhtul ja hakkasime sõitma, kui korraga palus ta mul silmad kinni panna. Mõne aja pärast peatusime, raadiost kuulutas kell südaööd, mängima hakkas sünnipäevalaul (mulle!!) ja autoistmete alt ilmusid välja küünaldega kook ja šampanja. Kingitus ka, muidugi. Pole vist elus end paremini tundnud 😀

    Üks teine kord tahtis ta mulle lilli tuua aga kõik poed olid juba suletud. Piilus siis häbelikult ukse vahelt, endal näpus suur papist plakat kirjaga “FLOWERS”

    Eh, ma armastasin teda…

  2. K.

    Pidime Kutiga ühel suvisel tööpäeval lõunale minema ja tema pidi mulle töö juurde järele tulema. Enne seda rääkisime msn-is. Tema küsis: “Kui kohale jõuan, siis helistan? Tuled välja?” Mina möödaminnes vastu: “Ei, tule ja laula. Ma telefoni ei võta.”

    Veidi aja pärast küsib ülemus teisest toast: “Kuule, kas sulle ka tundub, et keegi laulaks nagu akna all?”

    Kutt oli lihtsalt aknad segamini ajanud ja lõõritas nii mis jube bossi akna taga. Naerda saime igatahes kõik kontoris. Kahjuks ei kuulnud ainult mina laulmist, sest kui ma ülemuse aknale jõudsin, siis oli Kutt hämmeldusest suu kinni pannud. Aga sellele vaatamata on see ainus kord mu elus kui mulle akna all lauldud on. 🙂 Ja noh, noritud sai ka ikka stiilis: “Kas me siis bossi ei võtagi lõunale kaasa?” ja “Mis laulu sa järgmine kord talle laulad?”

  3. M.

    Kuidas mehele viisakalt märku anda, et ta võiks vahel romantilisem olla? Minul oli enda arvates geniaalne mõte…läksin turule, valisin välja sellel hetkel kõige kaunimana tunduva roosi…läksin koju, panin lille vaasi ja joonistasin veel naerusuise kaardikese juurde…õhtul tuli mees koju…nägi köögivaasis olevat roosi ja asus siis oma toimetusi tegema…mina olin kogu hingest pettunud ja turtsusin omaette…ometigi olin otsustanud, et minust ei saa iial vinguvat naist…järsku vaatab kutt mulle otsa ja küsib: “Noh, kes sulle siis selle lille tõi?” ja seda teeb ta toonil, mis tema arvates peaks näitama, et ma lihtsalt küsin, aga tegelikult ei ole kohe üldse armukade…Mina muigan ja tunnen kergendust…” Need lilled tõin MINA Sulle”…milline sära tuli mehe silmadesse…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.