päeva mõttetera

Määratlemata Leave a reply

I will mention here that I absolutely CANNOT stand when someone stands behind me while I’m on the computer no matter if I’m surfing old lady porn or writing a blog post or checking Twitter. I’d be fine if you looked at it WITHOUT me there, but for some reason the hovering just drives me nuts

Blogist Mommy Wants Vodka.

Üldse kehtib see kõik, mis ta seal kirjutab, ka minu kohta. Ma ei ole kunagi kellegi telefonis või meilboksis nuhkinud ja ma eeldan, et seda ei tehta ka mulle.

Kuigi, jah, ükskord ikkagi juhtus, et tehti, näiteks loeti mu vanu MSNi logisid (eelmises, mitte praeguses elus), ja see teguviis hämmastas mind nii, et ma olin sõnatu. Miks? Miks sa lihtsalt ei tule ja ei küsi minu käest?

Jah, võib-olla ei taha ma vastata sellele, aga ju siis on põhjust. Ma ju ka ei eelda, et ma teaksin, mida SINA teed igal minutil terve päeva jooksul?

Aga inimesed on erinevad. Osad väärtustavad privaatsust ja vabadust, teised arvavad, et teise inimese elu kuulubki neile ja neil on õigus kõike teada. Kes teab, kummal õigus on.

Ja siin on teie rõõmuks nende päevade kõige coolim lugu ning jah, ma laulan kaasa SHITHLOAD of drugs, mitte shipload, sest nii on toredam.

James Blunt – Give Me Some Love

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.