so, what’ve you been up to?

hoomamatu Leave a reply

Kurnjäu ja mirnjäu ma ütlen. Millega sisustada tervet iiigavat ööd, kui oled tööarvutil interneti õhku lasknud*, sissehiilinud bomšikud välja peksnud ja hommikumantlites tütarlapsed on ka ilusti koju saadetud?

Noh, näiteks. Iga tunni aja tagant või umbes nii käin tagaruumis kõhulihaseid, kätekõverdusi ja kükke tegemas. Just for kicks, aga hommikuks tuleb ilus kolmekohaline summa kokku kui igakord mingi 30 visata.

Kui see ära tüütab ja sarju ei viitsi vaadata, siis tuleb surfata lolakatel lehekülgedel nagu sorryimissedyourparty.com ja Look At This Fucking Hipster ja juba ammu teada-tuntud awkwardboners.com, awkwardfamilyphotos.com ja muidugi pictureisunrelated.com. Pluss fmylife.com, et ikka veenduda – alati saab minna sitemini.

Aga muidugi ei suuda ma midagi asjalikku teha, seega ootab veel oma järge Prima Vista ettekande korrektseks vormistamine ja kuna ma ei tea, millal ma selleni jõuan, siis panin talle praegu peale tavapärase parooli, et huvilised saaks lugeda. Aga arvestage siis palun, et see pole mujal viitamiseks praegu okei, ma pean siiski ära märkima kohad, mis on raamatust.

Ja muidu nii sisutühi postitus ongi.

Word of the day: tegu of the käkk

*tegelikult muidugi on asi riistvaras ehk siis juhe keeldub koopereerumast pärast korraks äratulekut ja netis surfan oma arvutiga wifi-võrgus.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.