sarjauudiseid

Määratlemata 11 kommentaari

First of all. I miss Life. I really really do.

Teiseks olgu öeldud, et praegu on sarjamaailmas ülipinevad ajad. NBC otsustab esmaspäeval, kas armastatud “Chuck” tuleb kolmandaks hooajaks tagasi või mitte. Samuti ootavad otsust oma saatuse kohta Nathan Fillioni (minu hinnangul) superhea politsei/kirjanikusari “Castle” ning (jällegi minu hinnangul) värskendavalt vahva komöödia “Better Off Ted” Portia Di Rossiga. Ning muidugi ootab veel lõplikku otsust “Life”, kuigi arvatakse, et seda pigem ei uuendata… (siinkohal nutan verepisaraid)

Täiendatud kell 20.32: just lugesin, et “Chucki” peaosalise Zachary Levi sõnul ei tehta siiski otsust veel sel esmaspäeval, sellega läheb veel nädal või paar.

Täiendatud 04.05 kell 22.19: Just lõppes NBC “Infront”, kus avalikustati sügisplaanid. Ametlikult öeldi, et “Life” on surnud. Samas tuleb otsus “Chucki” ja “Mediumi” kohta 19. mail.

Veel ei ole ka teada, kas näiteks komöödiasari “Samantha Who?” (mida kirjutab üks mu lemmikautoreid, “PS. I Love You” autor Cecilia Ahern ja kus mängib Christina Appelgate) saab eluloa või mitte. Komöödiasarjadest võib kurba saatust veel oodata ka “New Adventure of Old Christine” (homeeriliselt suurepärase Julia Louis-Dreyfusiga, kes sai kuulsaks  muidugi “Seinfeldi” Elaine’ina), kuid on sosinad, et kui CBS sarjale ära ütleb, korjab ABC selle üles. Kuigi ABC on tuntud oma järjepidamatuse poolest – lasevad sarjadel hooaja või poolekese joosta ning kui kohe end ära ei tasu, siis saadavad kiirelt hingusele (viimase näitena näiteks “Cupid”, kus mu hinnangul oli hea storyline, mõnusad karakterid ja head näitlejad – nt “Will & Grace’ist” tuntud Bobby Cannavale. Seda tuleb vist kokku nüüd 7 osa. Häbiväärne!).

Samuti känseldas ABC sel hooajal näiteks sellised sarjad nagu “Dirty Sexy Money”, “Eli Stone”, “Pushing Daisies”, “The Unusuals” (kuigi viimase puhul lootust veel on ja ma hoian täiega sõrmi ristis, see on väga hea politseisari!). Õnneks (või noh, suhteliselt etteaimatavalt) on nad uuendanud sellised sarju nagu “Grey anatoomia” ja “Private Practice”. Ning lootust on, et ka “Scrubs” tuleb veel siiski üheks hooajaks tagasi, kuigi jutte selle lõpetamisest on ringi lastud juba paar viimast aastat. Ning on ka lootust, et Birxu üles korjatud “Privileged” tuleb siiski tagasi. Ma ise seda vaadanud pole.

Muudest kanalitest. Kahtlane on ka “Cold Case’i” saatus, samuti “Gary Unmarried’i”, “Without a Trace’i” ja “My Name Is Earl’i” (kuigi selle võib Fox üles korjata, kui NBC ära ütleb) tulevik.

Ka ei tule ilmselt tagasi “Dollhouse”, mille piloot mulle pettumuse valmistas, kuid mida Triangli julgustamisel siiski vist edasi vaatama hakkan. Kuigi kas nüüd ongi mõtet? Hakkab veel liiga meeldima ja siis kellele seda pettumust vaja… Aga õnneks on tehtud õige otsus ja “Eleventh Hour” ära jäetud, sest no olge ausad, see oli ikka puhas jama, mis sealt tuli. No sorry, vennad, kui te hakkate mulle kui vaatajale esimeses osas nagu tatikale seletama, misasi see DNA on, siis ma ei saa teid enam tõsiselt võtta, kui te mind nii rumalaks ikka peate.

Ning ametlikult on känseldatud sellised sarjad nagu “Prison Break”, “Lipstick Jungle”, “Everybody Hates Chris” ja “Reaper” (neist vaatasin ma pühendunult ainult “Lipstick Jungle’it”).

Aga headest uudistest ka. Kindlasti tulevad tagasi “Supernatural”, “Medium”, “Parks and Recreation”, “Heroes”, “30 Rock”, “American Dad”, “Family Guy”, “Fringe”, “House”, “Lie To Me”, “The Simpsons” (no keda see üllatab), “The Big Bang Theory”, kõik CSId (erinevalt “Law & Orderist”, millest ainult originaal tagasi tuleb), “Ghost Whisperer”, “The Mentalist”, “How I Met Your Mother”, “NCIS”, “Criminal Minds”, “Two and a Half Men” ja loodetavasti ka “Rules of Engagement”.

Nimetasin siin peamiselt (mõne erandiga) ära vaid need sarjad, mida ma ise vaatan, põhjalikumat (pidevalt uuenevat) nimekirja näeb siit. Huvitaval kombel polnud nimekirjas osasid USA Networki sarju (ma ka täpselt ei tea, kuidas neil see töötab, nt “NCIS” ja “House” peaksid ka USA Networki omad olema), näiteks “Psych” ja “Monk”. Uurisin järgi, et “Monki” viimane hooaeg tuleb aga sel suvel ning “Psychi” uus hooaeg tuleb samuti suvel, või õigemini lausa juba teisipäeval, 5. mail. Huvitaval kombel on USA Networkil omamoodi arusaam suvest – Monk on scheduled algama juba esmaspäeval, 4. mail.

Praegu aga tagasi pöidlaid hoidma, et “Chuck” ja “Life” ikka elulootust saaksid. Kuigi, sorry guys, ma pean tunnistama, et vahetaks “Chucki” “Life’i” vastu isegi… No mis teha, et mulle on järsku hakanud punapead meeldima!

11 thoughts on “sarjauudiseid

  1. Birxu

    “Privileged” on savi. Ma sain tast üle. Käänseldagu. “Life” peab jääma! “Chucki” hooaja viimase osa lõpp aga oli selline pettumus, et minu pärast võib ära lõpetada küll.

  2. T.

    Kuule aga räägi, kuidas sa nende sarjade tirimisega järge pead? Ma mõtlen, et kuidas sa mäletad, mis osa viimati vaadatud sai ja mida järgmisena tirima peab? Igat sarja ju iga nädal ei ilmu ja vähemalt minul on pidev segadus nendega. Ja kõiki sarju arvutis alles hoida on natuke liiga palju…

    1. daki Post author

      T., ma kasutan TvTorrents’it, kus on olemas hea nädalaplaan – ma näen seal olevast kalendrist iga päev, mis uued sarjad tulevad (pluss nad tulevad RSS-i, kui tellitud) ja ma vanad katsun eest välisele kõvakettale tõsta või kustutada. Aga ausalt, on mul ka segadust. Peamiselt lahendan segaduse nii, et klõpsin läbi ja vaatan, mis pole nähtud. Ja siis tõstan jälle kõvakettale või kustutan ära.

  3. Soprano

    Dollhouse saab minu teada teise hooaja (vähemalt). Isegi kui ei saa, siis julgustan kindlasti vaadata. Piloot oli paljude jaoks nõrk nii ka mulle, aga ma garanteerin, et armud iga osaga järjest enam tegelastesse ja sind tõsiselt kotib, mis sellest organisatsioonist saab. Dushku särab.

    1. daki Post author

      Soprano, mul teine osa juba ootab, et ma annaks teise võimaluse. Võtan mõnel öösel tööl ette. Võibolla isegi täna.

  4. MM

    Kui sulle Cecilia Ahern-i raamatud meeldivad, siis äkki sulle meeldiks ka Jill Mansell “An Offer You Can’t Refuse”. Chick-lit küll…aga ei saa mitte enne käest panna, kui lõpuni loetud.

    1. daki Post author

      Oi, chick-litid mulle meeldivad, kuna ma ju isegi üritan seda žanri viljeleda… natuke. Nii et aitäh! Jätan meelde ja otsin välja:)

  5. Pingback: hoomamatu « Life is wasted on the living

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.