viimased ettevalmistused

hoomamatu Leave a reply

Tänases päevakavas oli igast asju. Näiteks pidin massiivselt koristama (tolmuimejaga jõudsin ära võtta, siis hakkas liiga palav), siis pidin aknaid pesema (selleni ilmselt jõuan veel), lisaks tuli täna üheksa (9) uut sarja ja mul on eelmisest nädalastki päris mitu vaatamata, pluss pidin tegelema torustikuprobleemiga (õde viis pesumasina ära ja nüüd meil pole külma vett) ja minema jooksma ja üleüldse, eksju.

Aga peamiselt olen ma tegelenud sellega, et saada homseks Blogilehele piisavalt postitusi, et projekt kolinal läbi ei kukuks. Noh, oma viga ka, et varem hullult vaeva ei näinud, midagi oli küll juba olemas, aga eile polnud aega ja nädalavahetusel olin maal ja nii edasi.

Niisiis olen ma kirjutanud täna sada tuhat (või 15) kirja, mis algavad sõnadega: “Tervist! Blogileht soovib avaldada teie postitust…” ja ma tunnen end nii ebaadekvaatsena, sest noh, olgem ausad, meil on 3,5 toimetajat ja postitusi on tuhandeid. Ehk siis mul ei tule pähegi kõik blogid, kus võiks tiiruga ära käia, et põnevaid postitusi otsida.

Jätkuvalt võite mulle teada anda põnevatest asjadest, mida inimesed kirjutavad.

Aga homme siis avame ja loodetavasti on järgmises numbris tunduvalt rohkem postitusi kui esimeses.

Ahjaa, seda ka, et eilne Öölaulupidu oli vägev, nii palju inimesi oli – no hinnanguliselt 3ooo. Väga isamaaline ja vägev. Laulda sai ja kõikuda muusikarütmis ja igatseda aegu, kui olin veel muretu tudeng…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.