oh mu väike emo

Määratlemata 1 Reply

Noh, sünnipäevaemo ikkagi lõpuks saab sind kätte. Olgu see siis arusaamises, et su bbf lasi su s-päeva üle või avastuses, et pulmakleidi korsetiosa ei lähe enam selga, mis tähendab, et ma peaks edaspidi mitte üldse enam iialgi maailmas kunagi sööma. Ning ühtlasi tähendab see, et möödunud kuu hardcore trenni oli kui hane selga vesi ja nüüd pole mul absull kaardi jaoks raha, sest a) üks oodatud honorar sel kuul ei tule ja b) do I need a reason? Ma olen töötu, for f-s sake.

Pulmakleiti ei proovinud muidugi mitte emo tekitamiseks või mingitel muudel enesehävituslikel põhjustel, vaid selleks, et näha, äkki annab mingi kostüümi kokku monteerida homseks. Stiilis Corpse Bride või midagi. Kuigi noh, see Corpse Bride on tegelt juba võetud ja mina ei tea ikkagi veel, kuidas end täpselt Buffyks teha. Homme veel üks kaltsukatiir, siis üks Vanemuise kostüümilaenutuse tiir ja siis tiir metsa, et endale vampiiritapmisvai ihuda mõnest noorest männist. Ja et ma ei unustaks oma hundiaplikatsiooniga pläskusse pühavett panna, et sellega homme potentsiaalseid vampiire peletada. Trikk seisneb muidugi selles, et nad peavad seda jooma. Huvitav, kui palju vampiire kohale tuleb?

Tegelt on üldse huvitav, kui palju inimesi kohale tuleb, sest kutse on saanud vähemalt poolsada inimest, kellest ilmselt pool otsustavad, et rokiklubi pole neile ja ülejäänud pool ütles, et “jõuavad hiljem, mitte päris alguseks”.

Oot, veel emost… Ahjaa, tüüpiline olen-kole-pähh-elu-värk käis natuke aega tagasi, siis tuli see korsetiavastus… Siis muidugi nüüd see kostüümidraama, et no kurat, mida ma ikkagi selga panen. Ise ma teadsin sellest peost kõige kauem ja olen ilmselt kõige viimane, kes üldse midagi endale orgunnib.

Ja siis võiks raha ka olla, oleks natuke parem enesetunne. Uskumatul kombel oli mul viimasel paaril nädalal natuke raha pidevalt ja veel uskumatum on see, kui kiiresti jälle sellega ära harjub! Et sul on siiski midagigi, mida natuke kulutada siia-sinna, toidu või marsapileti peale kasvõi. Päh, ei tohi lasta end hellitada selliste asjadega, parem juba pidev null kui väike pluss.

See lause kehtib huvitaval kombel ka korsetiemo lahendamiseks.

Midagi oli veel, aga praegu ei tule meelde… Sarjad on ka kõik vaatamata, aga tuju lihtsalt pole. Ja mind nii hullult häirib, et ma ei saa näha Joaquin Phoenixi eilset pilves peaga ülesastumist Lettermanis, sest phucking juutuub ütleb, et seda ei saa meie riigis vaadata. Üldse on juutuub viimasel ajal puhta lolliks läinud. Agano. Missealikka.

Alati teie,

Buffy.

Hiljem…

Ma just jõudsin järeldusele, mida mul kõige rohkem vaja on – keemiaõpetajat! Ma mäletan, et ühes keemiatunnis näitas ta meile suhteliselt lihtsalt järgitehtavat trikki, millega väidetavalt filmides verd saab voolama panna. Et määrid end ühe ainega kokku ja siis skalpelli või mingi taolise, ainult et nüri asja, teise ainega kokku ja libistad üle naha ja voila! reageerivad ja jääb mulje, et tegu on verega. Oh, miks ma ometi farmaatsiat õppima ei läinud, siis ma kindlasti omaks mingeid aineid ja oskaks seda järgi teha.

Ah, ja mis värk on sellega, et uuendatud WP mootor tahab postidele suvalisi rubriike lisada? Nii näiteks oli ta iseenesest märgistanud selle postituse sleep-rubriigi alla, mis ilmselgelt pole tõde, siin pole ju mingit unejuttugi!

One thought on “oh mu väike emo

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.