never-everland

Määratlemata Leave a reply

V. arvas, et võiksin ringiliikuvat meemipoissi teha. Esiteks pean kohe ütlema, et see ei sobi mulle üldse, sest ma olen seda tüüpi, kes ütleb, et kunagi ei tasu öelda kunagi. Sest näiteks ma usun, et iga inimene on teatud situatsioonis võimeline tapma – meist enamus lihtsalt ei tea, kus nende piirid jooksevad. Kujutage näiteks ette, et keegi ähvardab teie lapse/ema/õe elu… Kui muu poleks võimalik, kas tõesti laseks pahalasel enne lapse/ema/õe ära tappa?

Aga olgu, proovime…

KIRJUTA NELI TEGEVUST, MIDA SA MITTE IIALGI EI TEEKS

-Ma ei lõikaks iialgi endale siilisoengut, lühikest poisipead või ei ajaks end kiilakaks (kui just keemiaravi mängus pole).
-Ei laseks kunagi oma kaalul tõusta üle saja kilo või langeda alla 40 kilo (kui just haiguslikud seisundid mängus pole – laiskus pole haiguslik seisund)
-Ei laseks kunagi hukata oma kasse (kui just mängus pole haiguslik seisund, mis teeb nende elu põrguks ja ainus humaanne lahendus oleks eutanaasia)
-Ma ei avalikustaks kunagi Numbrit

KUS SA MITTE IIALGI EI TAHAKS ELADA?

Sellist kohta pole, vist. Ma kujutan ette, et vihmametsas oleks mõnevõrra ebamugav (eriti kohad, kus elavad bullet ants või africanized bees) või üldse kohad, kus elavad rõvedad putukad, aga siiski, nende pärast ma küll kuskil elamist ära ei jätaks, kui ikka pakutakse. Ja Antarktikast ma lausa unistan!

MIDA SA MITTE IIALGI EI SÖÖKS?

Klaasi.

KELLENA SA IIALGI EI TÖÖTAKS?

Küsige jah töötult seda… Kõike teeks! President oleks jällegi mõnevõrra ebamugav olla…

MILLIST RIIDEESET SA IIALGI EI KANNAKS?

Ei ole vist sellist asja… Ma küll ei muudaks oma stiili gootiks või emoks, kuid kuskil stiilikal või misiganes kannaks ikka teinekord.

KELLEGA SA MINGIL JUHUL EI TAHAKS TUTTAVAKS SAADA?

Neid inimesi on väga palju. Peeter Ojaga näiteks. Ja ossidega. Emodega. 15aastaste tibidega, kelle elu sisu on virukas või kaubamaja ees passimine ja “ää”-“vää”-keeles rääkimine.

KUS SA MITTE IIALGI EI SEKSIKS?

Ma arvan, et kuskil a la Raekojaplatsis poodiumil.

MILLIST SITUATSIOONI SA EI TAHAKS ENAM MITTE IIALGI ÜLE ELADA?

Oli üks olukord umbes aasta tagasi, kui ma nägin, kuidas rünnakud minu vastu minu kallitele mõjusid… Seda ei taha enam kunagi näha. Või üldse ühtegi olukorda, kus mu kallitele liiga tehakse.

Anname teatepulga edasi Piiale ja Nadjale, kuigi nad ei tee meeme, aga ikkagi!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.