lühidalt saab ka

Määratlemata Leave a reply

Oma selles suures novellikogu kokkupanemishoos loen ma praegu silmaringi avardamiseks ja ideede saamiseks Jaak Jõerüüdi ja Vello Pildi kokku pandud sarnast teost “Noori autoreid ’77”, kus muuhulgas saavad sõna ka Mihkel Mutt, Linnar Priimägi, Kalev Kesküla jt.

Kuna ma hakkasin seda sirvima tagantpoolt (võtsin kõigepealt nooremad autorid ja liigun vanemate poole, millegipärast), siis on saan ma raamatust pidevalt vastakaid muljeid, aga mitte sellest.

Tahtsin hoopis öelda, et jõudsin just täiesti geniaalse mehe Enn Karu lühijuttudeni, mis on uskumatult head. Trükin siin paar ära.

KUI PUUDUB VISADUS

Tikuvabriku tööline Tobik hakkas laupäeva hommikul oma koduaias metrood ehitama. Peale lõunat tundis Tobik kontides kerget väsimust. Visanud labida aianurka, läks Tobik linna peale jalutama.

Praegu metroo ehitamine praktiliselt seisab. Küsimustele, millal Tobik kavatseb tööd jätkata, vastab mees ebamääraselt ja vahetab siis kähku jututeemat.

MALE

Suurmeister Ponifac kaevas peale 40. käiku salakäigu, mille kaudu ta ka märkamatult saalist lahkus.

Ja “Controli” Eesti kinosse jõudmisega seoses soovitan kõigil muusikahuvilistel ja muidu Joy Divisioni jt austajatel ära vaadata “24 Hour Party People”. Või siis vähemalt kuulata näiteks New Orderit või Happy Mondaysi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.