house of dagmar – equivalent of femininity, humour and quality

Määratlemata 3 kommentaari

Oojee, mul on omanimeline moemaja!

Avastasin selle täitsa juhuslikult, kui vahetasin Google’i esikülje teemat (seal nimelt on saadaval House of Dagmar theme). Kaunis, lihtsalt võrratult kaunis. Nüüdsest hakkan ma raha koguma ja umbes kümne aasta pärast, ma luban, riietun ainult House of Dagmari riietesse. Tõesõna!

No vaadake ometi, kui kaunis on nende kevad-suve kollektsioon. Lihtsalt uskumatu! Video on ka olemas. Ja kuulake, kuidas kõlab bränditutvustus (nimi on võetud ühe disaineri kadunud vanaema järgi, kes olla olnud suureks inspiratsiooniks):

Dagmar is equivalent of femininity, humour and quality. A Dagmar item emphasizes on the wearers personal style and creates a modern opening for individualism.

Haah! Suck this, memes! Selline asi on sada miljonit korda parem kui mistahes 13aastase USA tiineka väljamõeldud interneti”test”.

Nüüd tahaksin ma sinna moemajja tööle saada ainult, palunaitäh.

3 thoughts on “house of dagmar – equivalent of femininity, humour and quality

  1. Vassilissa

    nojah, ma olen täiesti pahv ja kade praegu.

    jubelahe.

    mul, kui nüüd võtta arvesse mu pärisnime, ei ole eesnime järgi ü h t e g i asja, ka mitte vetsupaberit, kuid perekonnanimi figureerib see-eest maiustustefirmast kuni automargini. pesupulbrist rääkimata.
    aga midagi nii peent, kui house of dagmar, küll ei ole.

  2. daki Post author

    Nojah, õnneks oled sa, Vassilissa, endale hea pseudonüümi valinud, ikkagi moelooja, võiks ju mõelda.

    Millie, ma jumala eest, ausõna, kingin sulle kunagi sinunimelist vetsupaberit terve autokoormatäie. Just to see your face.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.