satc

Määratlemata 4 kommentaari

Rääkisime ükspäev, et kui “Sex and the City” esilinastub, siis oleme me valmis kino ukse taga kämpima, et kindlasti seda kohe esimesel päeval näha.

Kusjuures, kuna ma nii üliharva kinos käin, siis ma isegi ei tea, kuidas täpselt saada pileteid või kuidas käituma peaks.

Aga countdown begins. Õnnelikud londonlased, nagu näiteks Tikker, saavad filmi näha juba mai lõpus. Meie siin kaugel idablokis peame ootama veel pikemalt.

Aga Daily Mail’is on hea artikkel filmist, naistest ja muust.

4 thoughts on “satc

  1. tikker

    kusjuures. õnnelik tikker unustas täiesti seksi ja linna esilinastuse ning planeeris endale samaks õhtuks pariisi-reisi.

    ma ei olegi veel otsustanud, kas jõuan pärast tööd ja enne bussi (ajavahemikus 16-22) kinos ära käia või üritan pariisis mõne kino leida, kus subtiitrid on, mitte pealelugemine (seal esilinastub samal päeval).

    ühest küljest oleks kuus tundi nagu piisav aeg, aga mu uus kodu saab ka nii kaugel olema… ja ei tea, kas päris esimesel päeval varaseid seansse on…

    rist ja viletsus ühesõnaga 😉 eks me näe, ütles pime…

  2. jospel

    kusjuures, olen sunnitud Evuga nõustuma. sealtkaudu olen kõik vajalikud bronnid saanud, asi toimib. asi pole niivõrd soodsuses (soodukas tuleb n+1 pileti pealt) kuivõrd selles, et bronnimise võimalus on. ja kindlasti saab kiiremini piletid kätte 🙂

  3. Rommy

    On olemas veel üks võimalus! 😀
    Cosmopolitanil on käimas võistlus, kus läheb loosimisse hulganisti pileteid MAAILMA esilinastusele, mis toimub Plazas 29. mail! 😉

    NB! Ma ei tee reklaami, vaid lihtsalt annan teada, et on veel võimalusi! 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.